a co ta dziura jak piotrkow moze innego zaoferowac jak nie tylko fajerwerki zenada to sie nawet nie oplaca wychodzic z domu na 5 minut
Krzysiek Chojniak będzie??? Chciałem mu życzyć szybkiego ukończenia Chojniateki :)))
Pragnę uspokoić redakcje Strefy FM i epiotrkow, otóż w marketach drogeryjnych są dostępne już suplementy uspokajające dla zwierząt (sic!). A tak już poważnie to sąsiednie miasta, takie jak Bełchatów i Tomaszów Maz. oprócz pokazów sztucznych ogni organizują miejską dyskotekę z DJ lub zespołem coverowym. Dlaczego u nas tego nie będzie ? Są pieniądze na dni kultury romskiej i ormiańskiej o żydowskiej nie wspomnę, a na godne zakończnie jubileuszu 800 lecia nie ma.
W tym roku zapraszamy na większy pokaz niż przy wieży cisnien do Szydłowa lub na teren stadionu przy ul Dmowskiego :)
Jak tak dbacie o swoje pupile to zabierzcie je do domów. Sylwester jest raz w roku, ale ekoświry w tym przypadku też mają bój 4 liter.
Kurcze dajcie żyć. Psy, koty i ból. Ludzie opanujcie się. właściciel niech zadba o swojego pupila we właściwy sposób . Pytanie czy jak jest burza to co robicie z pupilami ? Zaczyna być jak na mojej wsi. Miastowe pobudowali wille na terenach wiejskich . Teraz im gnojowica śmierdzi. Podobnie jest ze zwierzakami.
Ja mam psa który uwielbia petardy i sztuczne ognie nie boi się wogule wystarczy trochę treningu z psem i petardami a problem strachu i leku minie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!