Brawo Panie dyrektorze!
Tylko niech Pan nie słucha tych wszechwiedzących doradców. Wystarczy bubli typu SOR. Ciekawe czy teraz wszyscy któzy będą się na SOR zgłaszać dodatkowo będą musieli patrzeć jak są przywożeni karetkami pacjenci na neurologię. Trochę to straszne, że tak to wygląda.
Ja już nie wrócę do tego szpitala jako pracownik(w Łodzi są dużo lepsze zarobki na etacie)ale cieszę się, że pacjenci i moje koleżanki będą miały takie warunki. A dyrektorowi trzeba przyznać, że ma głowę na karku!
Nowe budynki i sprzęt tyle ,ze załoga stara i niereformowalna.Nie chcial bym tu trafic bo na mojej osobie pare wpadek personel zaliczyl .Najpierw musi sie zmieniś nastawienie do pacjenta i wiedza lekarzy bo z tą jest bardzo źle
Jak zapomniano???
A kto będzie wykonywał najczarniejszą robotę przy łóżku chorego ?!
no,zapomniano powiedzieć,ze zapierniczać tam będzie jak zwykle biały personel za czarną stawkę godzinową
Gratuluję panie dyrektorze , mało która państwowa placówka zdrowia się rozwija za wlasne pieniądze. Myśle że nie będę musiala korzystać z nowego oddziału, a ze starego musiałam korzystać - bylo ciężko ale dzięki świetnemu personelowi jakoś przeszło. Dzięki dla białych fartuchów!!! Zyczę powodzenia. Anna K.
I co na to pan starosta? Jak ktoś potrafi - to można coś mądrego zrobić dla ludzi...( nie tylko dla własnego portfela).
Pan Starosta na razie się waha...
Ale idą wybory... ;-)
...ale ta pani ruda z tacką na nożyczki to zdecydowanie za szczupła w biuście ;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!