tego nowotworu nie da się pokonać niczym nawet jak by uzbierał 5mln! mozna mu tylko minimalnie zycie przedluzyc!
Może parafie w Piotrkowie przeznaczyłyby pieniądze zebrane na ofiarę z jednego dnia.... taki gest miłosierdzia i miłości dla bliźniego....
2 miliardy rocznie na pisowską propagandę w TVP, 1,5 miliarda na nieistniejącą elektrownię w Ostrołęce, 70 mil na wybory, których nie było, 240 milionów na respiratory, których nie było. A tu k nie ma 1 miliona na ratowanie chłopaka ? Głosujcie dalej na partie, która wielkimi słowami wyciera sobie tylko gębę. Nigdy nie dostaną ode mnie ani mojej rodziny załamanego głosu.
Wpłacajcie kasę na ratowanie chłopaka !!!
Więcej pieniędzy dla celebrytów, kopaczów z których robi się bogów, a na służbę zdrowia i refundację leczenia ludzi pieniędzy brak.
Cóż mogę powiedzieć? Z tego co widzę ostatnio to ludzie wolą dać pieniążki na niby karmę dla psów lub niby pomoc dla krainy u. Pod marketami niż pomóc temu walczącemu chłopakowi z tą chorobą
Chłopaku dasz radę.Gdzie jest ten nasz kochany nierząd ,który powinien stać na straży każdego Polaka,a dzieci w szczególności.Będe dalej cię wspierał ja i moi znajomi.Każda złotówka jest na miarę złota.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!