Modlić się można w domu nie na pokaz co chcecie tym osiągnąć po co się popisywać bo on by was wyśmieje a głupi pochwali ale że głupi to zawsze głupi lepiej idźcie do grubego Benka tam strzelcie po dwie szklanki bimbru i do domu na seks z narzeczoną czy kochanką
Informacja o wydarzeniu post factum -tak ,ale nie rozumiem po co to ciągłe propagowanie imprez religijnych w mediach. Chyba ,,na wszelki wypadek" /
Mają reklamę za darmo .Nie wiedzieliśny, że e.Piotrków jest internetowym serwisem Dekanatu Piotrkowskiego.
Ja co miesiąc się dziwię, czemu ta impreza jest tylko dla mężczyzn. Najpierw myślałem, że może organizatorzy mają jakiś problem z kobietami, no ale chyba nie - bo przecież w trakcie modlą się do Maryi.
Chwała Bogu na wysokościach, a na ziemi pokój ludziom dobrej woli. Duchowo jestem z Wami.
Byłem i jestem zadowolony a tym co to przeszkadza polecam zostać w domu i oglądać TV
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!