A może wicemarszałek Ziemba zamówiłby u stolarza ławki do poradni ortopedycznej? Osiem, no może dziesięć krzeseł na 20-30 oczekujących pacjentów m.in. z połamanymi nogami, w tym osoby starsze, to jakie to są standardy? Jakie normy?
Proszę o udrożnienie USG,bo na badanie zlecone w styczniu br.czekam już ósmy miesiąc...Kogo obchodzi pacjent?Ważne,żeby zarabiały firmy remontowe a łóżka na kardiologii przydadzą się rodzinie.
Gdzieś "wpadł mi w oko" tytuł ,że vice marszałek Ziemba jest na sali intensywnej terapii. Od razu zacząłem szukać informacji inaczej szczegółów z wypiekami na twarzy. No i się wyjaśniło . Cóż ,okazało się ,że to , to tylko ...standard. Przyjechał i dał się sfotografować jak zwykle uśmiechnięty ....To o czym myślę nastąpi może po wyborach...
Obydwoje nie mają nic wspólnego z służbą zdrowia, pan jest nauczycielem historii a pani byłym pracownikiem banku. Jest jednak wspólny mianownik czyli posiadanie książeczki partyjnej PiS.
a co z bałaganem w rejestracji i na badaniach USG ze skierowaniem od lekarzy z ul. Wolborskiej ? trzy-cztery razy trzeba jechać na umówione badanie, bo nie ma lekarza a panie z rejestracji nie raczą zadzwonić, a jak już zrobią to jeszcze wydzwaniają, żeby przyjechać i wykonać badanie. totalna dezinformacja i brak komunikacji między rejestracją a lekarzem wykonującym badanie
"Na pewno przyśpieszy to dostępność zabiegów, skróci czas oczekiwania dla pacjentów i poprawi bezpieczeństwo i jakość świadczonych przez nasz szpital usług medycznych – informuje dyrektorka placówki Edyta Wieczorek-Wieczorkiewicz" Niejaka "reasumpcja botanik witek" wyznaczyła standardy wykorzystania OIOM-u w Legnicy....
Czy ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy Pani Wieczorek-Wieczorkiewicz przed związaniem się z PiS była związana z PO?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!