Czy ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy Pani Wieczorek-Wieczorkiewicz przed związaniem się z PiS była związana z PO?
"Na pewno przyśpieszy to dostępność zabiegów, skróci czas oczekiwania dla pacjentów i poprawi bezpieczeństwo i jakość świadczonych przez nasz szpital usług medycznych – informuje dyrektorka placówki Edyta Wieczorek-Wieczorkiewicz" Niejaka "reasumpcja botanik witek" wyznaczyła standardy wykorzystania OIOM-u w Legnicy....
a co z bałaganem w rejestracji i na badaniach USG ze skierowaniem od lekarzy z ul. Wolborskiej ? trzy-cztery razy trzeba jechać na umówione badanie, bo nie ma lekarza a panie z rejestracji nie raczą zadzwonić, a jak już zrobią to jeszcze wydzwaniają, żeby przyjechać i wykonać badanie. totalna dezinformacja i brak komunikacji między rejestracją a lekarzem wykonującym badanie
Obydwoje nie mają nic wspólnego z służbą zdrowia, pan jest nauczycielem historii a pani byłym pracownikiem banku. Jest jednak wspólny mianownik czyli posiadanie książeczki partyjnej PiS.
Gdzieś "wpadł mi w oko" tytuł ,że vice marszałek Ziemba jest na sali intensywnej terapii. Od razu zacząłem szukać informacji inaczej szczegółów z wypiekami na twarzy. No i się wyjaśniło . Cóż ,okazało się ,że to , to tylko ...standard. Przyjechał i dał się sfotografować jak zwykle uśmiechnięty ....To o czym myślę nastąpi może po wyborach...
Proszę o udrożnienie USG,bo na badanie zlecone w styczniu br.czekam już ósmy miesiąc...Kogo obchodzi pacjent?Ważne,żeby zarabiały firmy remontowe a łóżka na kardiologii przydadzą się rodzinie.
A może wicemarszałek Ziemba zamówiłby u stolarza ławki do poradni ortopedycznej? Osiem, no może dziesięć krzeseł na 20-30 oczekujących pacjentów m.in. z połamanymi nogami, w tym osoby starsze, to jakie to są standardy? Jakie normy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!