metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)11.07.2013 15:13

Nie mogę się doczekać konfrontacji Concordii z ŁKS-em Łódź.

00

Concordia ~Concordia (Gość)11.07.2013 16:15

Już trzeba pisać czy isc do Dzwonnika bo gość jak nie zwoła policji to idioci z ŁKS wpie*dolą się na stadion zniszczą wszystko po drodze i pobiją każdego jak leci.

00

daro123 ~daro123 (Gość)11.07.2013 21:19

Ten ponad 100 ni klub nie jednych patałachów i dziadów przyjmował. Ciekawy jestem czy te na bogato aresztowanie na łodzkiej nagle nie osłabi wieśniaków z al.u. 2. Moze ktos sypnie i tych rodowitych co galery nawet nie widzieli bedziemy - a fujj widziec na wroniej.śżk.
PIOTRKÓW - WIDZEW - CONCORDIA

00

POLONIA ~POLONIA (Gość)12.07.2013 00:12

W Piotrkowie tylko Polonia Piotrków

00

Concordia ~Concordia (Gość)12.07.2013 15:24

Concordia przed Polonia.
To Fakt.
a moze Concordia..Piotrkovia ( zaprzyjazniona) i Polonia dopiero z Jadzią na bramce.

00

kibic Concordii ~kibic Concordii (Gość)12.07.2013 17:29

Gdyby nie Concordia, nie było by teraz Poloni. Gdy by Concordia nie dawała zawodników, to w Poloni nie miał by kto grać. Gdyby nie dzialacze Concordi dziś w miejscu boiska Poloni stały by prawdopodobnie bloki TBS.

00

daro123 ~daro123 (Gość)12.07.2013 21:24

1.primo władza
Niestety ten ponad stuletni klub znienawidzony przez włodarzy P.T. walczy nadal !!!
2. duo
Lepiej miec dobrego - dobra radna kasa na PKS, krzyże - nic !
3. tres
Idioci czy jestescie swiadomi ze jak kuba bogu tak ....
Gdzie ta solidarność sportowa gdzie program wyciągania dzieci z bramy ? to co na Bugaju dzieciaki lepsiejsze niz na Pekinie ?
4. qatro
Koniec rzadów jednokracji - Dzwonnik Grzesiuk aut. ps. tylko aby polityka nie kopała naszych dzieci. To jest własnie dbanie o perspektywiczne sportowe marzenia.
WIDZEW !!!

00

GrubAS ~GrubAS (Gość)15.07.2013 16:18

a ja prześmiewcy siedze sobie u siebie w kanciapie wydaje mielone i mroże juz jedzenie na kolejne 4 miesiące.. a co bopgatemu z duzym brzuchem nie wolno ? a zwirki park bedzie istnial jeszcze 100 lat. Zapewniam moich fanow i wielbicieli ja nigdy nie zmadrzeje .. pozdrawiam gruby
PS: jakby ktos mial duze koszule na sprzedaz 6 xl to prosze o kontakt bo moj brzuch sie nie miesci juz a nic znalezc nie moge

00

daro123 ~daro123 (Gość)25.07.2013 20:13

P. Gospodarzu
Michale !!! taki powazny lokalny dziennikarz sportowy, zamiast relacjię z Lechii T. PP to słyszę przez dwa tyg. o wspaniałej orkieście pół pijackiej z trąbą w łapie z Kleszczowa i o ich wyjazdach. Redaktorze ten człowiek jechał do Paryża na MŚ w zapasach a ty go gonisz paranoją - płatną.
Od tego jest p. J.K.
PIOTRKOW - WIDZEW - CONCORDIA

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat