Można się zgadzać z wyborami prezydenta albo nie ale mam nadzieję że wkoncu spełnią się słowa Pana Staszka ?szkoła ma być apolityczna? a nie przepraszam pomyliłem się przecież połowa z nich to byli kandydaci na radnych albo lepiej niektórzy nawet nie są z Piotrkowa albo ich żony wpłacały na kampanię wyborczą ???????????? jednak wszystko jest dobrze ???? uff co za ulga ????
Ogromnym nieporozumieniem jest zamiana kogoś, kto sprawdzał się na swoim stanowisku i kto miał większościowe poparcie wśród pracowników, uczniów i rodziców. A to wszystko z powodu politycznych rozgrywek. A opiniowanie przez radę pedagogiczną nowej pani dyrektor SP 10 to istna fikcja. Większość była przeciwko p. Agnieszcze, a mimo to Urząd Miasta ją powołał. A tak na marginesie - jakie cechy posiada osoba, która chce dyrektorować ze świadomością, że większość pracowników jej tam nie chce? "Władza" ponad wszystko...
Chodzą słuchy, że w sp8 będą się we wrześniu wygłupiać, ogłaszać strajki i barykadować drzwi.
Pani Moniko - nerwów ze stali, nie daj się zgnębić
A świadków zdarzenia proszę o jedno - wołajcie TV, to będzie kabaret na całego
Bardzo się cieszę że Pani od histry już nie będzie nauczycielką w 16. Niech sobie gnębi innych w 10.
Mam nadzieję, że wszyscy wylewający tu pomyje mają świadomość tego, że Ci ludzie o których piszecie te bzdury mają rodziny, które muszą zmagać się z tym hejtem w sieci. Czego uczycie te osoby, że każdego anonimowo można mieszać z błotem, wylewać swoje frustracje. Żenada. Ciekawe, kto byłby w stanie powiedzieć w twarz tej osobie te rzeczy, które napisał.
To super, że pan Sikora dalej będzie dyrektorem 4-ki, bo od kiedy nim został, szkoła nie tylko przestała się kurczyć ale z miniaturowej pod względem liczby oddziałów rozrosła się do poziomu takiego, że nikt nie martwi się o pracę a uczniowie chętnie wybierają oferowane kierunki. Tak, że brawo za tę decyzję!
Były dyrektor SP 10 niestety nie miał większościowego poparcia wśród pracowników, uczniów i rodziców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!