Wierz mi że piotrkowian stać na to :))) Widać to po wyborach kogo wybierają na prezydenta :))) Tak że płacz i płać narodzie :)))
Podwyżka ciepła do podgrzania cieplej wody. Ciepła woda staniala 6 groszy a teraz zdrożała o 52 grosze.
Ale zaszaleli!!! Nie wiem na co przeznaczyć nadwyżkę w budżecie domowym.
Jako jedyni obniżyli cokolwiek, a w emzetkach ceny biletów sobie o 20 groszy podnieśli i dostali pracownicy podwyżkę o 1 zł. Wykasować i tyle ten zakład, bo po co funkcjonuje i przynosi niepotrzebne koszty.
Na cieple odbija 10 % i dlatego woda do gory nie pojdzie. W innym przypadku wyper... Ich w kosmos lacznie z prezentem.
do tematu "Czy warto inwestować we franki szwajcarskie?" gdzie wyłączone są komentarze
Proszę zapytać tego Pana/Panią, którzy prowadzili doradztwo finansowe na ul. Toruńskiej, oni wam doradzą w co inwestować.
Jak by zrobili podwyżkę to by każdy krzyczał oburzony. Cenę obniżyli i też nie pasuje.
Ma ktoś pomysł co zrobić z 0,25 zł co miesiąc? Bo tyle zyskam. Nie, nie jestem brudasem.
i jest jedną z najwyższych cen w Polsce ......... i podniesiono opłaty za CO ........... i planują sprzedać ciepłownie za przysłowiowe 1 zł. ......... i o czym to świadczy ......... świadczy to o nieudolności Zarządu Miasta P.T. na czele którego jest nasz uwielbiany, nieudolny Pan Prezydent ........ tak na marginesie - kiedy ruszy budowa nieodpłatnych parkingów na terenie miasta w tym również na terenie blokowisk spółdzielczych ........ ukłony
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!