metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
marek765328 ~marek765328 (Gość)07.10.2009 12:53

maddox ma racje Faraday jak zawsze przegina.

00

Rataj ~Rataj (Gość)07.10.2009 15:32

mialem wiecej niz byla dozwolon, ale to n ie chodzi o to predkosc byla odpowiednia do danej sytuacji. Bo gdymym jechal wolniej lub szybciej to by do tego zdarzenia nie doszlo! Tak samo bylo w tym przypadku co zginal Łukasz. I nie piszcie bo gdyby jechal wolniej... bo tak samo byloby gdyby zapiedziell minal by ta sytuacji i tir by nie sprecil w lewo jak by przelecial obok niego motocyklista, zstanowil by sie i spojrzal w to jeb... lusterko jeszcze raz. To jest gdybanie. Predkosc bya njagorsza jaka mogla bym w tym czasie!

00

nr2 ~nr2 (Gość)07.10.2009 18:35

nie pytajcie się skąd wiem czy kierowca miał włączony kierunkowskaz czy nie. NIE MIAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ - KIEROWCA JEST

Moderator: usunięte. Rozumiemy emocje, ale używanie takich mocnych określeń przed wydaniem wyroku przez sąd jest zabronione.
TO JEGO TIR. Wpisuję się tylko raz i nie będę odpisywał. Tir skręcił w lewo z prawego pasa tuż przed Łukaszem, robił co mógł aby wyjść z tego. Uszanujcie pamięć chłopaka. To co jest opisywane w artykułach to..... Widziałem wszystko do końca...[*] Ja żyję i dostałem szansę na drugie życie. Kierujący jakimkolwiek pojazdem nie miałby szans. Czy gdyby na miejscu Łukasza jechała matka z dzieckiem na skuterze też byłoby tyle głupich wpisów?????

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat