proponuję aby raz na kwartał zbierać podpisy pod referendum i je zarządzać...
jak widać na rządzących najlepiej działa bat
Popieram :))) A co na to zwolennicy Pana Prezydenta?
Czy może ktoś podać jakąś tabelę cen wywozu śmieci miast na prawach powiatu lub o podobnej ilości mieszkańców.
ciekawe co będzie, jak się referendum skończy, kto zapłaci za te wszystkie udogodnienia dla mieszkańców, przecież, żeby nie udało się odwołać prezydenta zrobią wszystko, nawet budżet zarżną..
Zwolennicy jak zawsze z ufnością czekali i się doczekali. Brawo prezydencie Chojniak!Wiemy,że prezydent zanim coś poda publicznie musi miec pełna wiedzę potrzebną do podjęcia decyzji! A do wpisów wcześniej, ,,jak się chce psa uderzyc, to się kija znajdzie**i nie jest to pochwała referendum.
też się przyłączam :)
No, pośpiech jest wskazany, 15 września tuż, tuż...
Brawo PIO, brawo Pampuch.....
Zacytuję:
Opis: do jednego ze współpracowników
Źródło: Antoni Dudek, Zdzisław Zblewski, Utopia nad Wisłą. Historia Peerelu. Zam 28 07 2010
Nie uratujecie naszej gospodarki w ten sposób, nawet jeśli wywieziecie za granicę swoje jaja!
Zamiast wotum nieufności Prawo i Sprawiedliwość chce komisji śledczej do lustracji finansów publicznych. Opozycja krytykuje Jacka Rostowskiego za zapowiedź zwiększenia deficytu budżetowego do 51 miliardów złotych przy 300 miliardach dochodów, twierdząc że to jego kolejna pomyłka w szacowaniu rachunków państwa.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
Pan Włodek Pawlak szef... pełnomocnik Chojniaka od śmieci w Piotrkowie taki smutny....( to ten w środku)
samo życie - dzisiaj złożyłem do Prezydenta poniższą interpelację:
W ostatnich dniach „zasypywany” jestem telefonami i mailami w sprawie nieprawidłowości jakie mieszkańcy stwierdzają w stosowaniu uchwał dotyczących
gospodarki odpadami komunalnymi. Uwagi mieszkańców dotyczą w szczególności sektora pierwszego i drugiego.
„Kroplą, która przepełniła czarę goryczy” była sytuacja jaka obserwowałem dzisiaj
o godzinie 5 minut 55 w sektorze drugim, gdzie pracownicy zabierający odpady do tej samej śmieciarki załadowali odpady zmieszane, biodegradowalne i plastikowe,
tym samym potwierdziłem naocznie, to o czym mnie informują mieszkańcy.
Załączając do interpelacji 3 maile proszę o podjęcie zdecydowanych działań
zmierzających do poprawy sytuacji i odpowiedzi na pytania jakie w mailach stawiają mieszkańcy.
Ponadto proszę podać jakie działania w najbliższym czasie są planowane dla unormowania sytuacji w zakresie odbierania i zagospodarowywania odpadów komunalnych w mieście.
Barwa dla Piotrkowskiej Inicjatywy Obywatelskiej !!!
Utarli Nosa.
Teraz widzę że drogi robią, czyżby obs..ali się przed referendum i mieszkańców chcą omamić ?
Naród nie głupi !!
Teraz jeszcze kilka spra nie jest rozwiązanych : 1 HALA BALONOWA. Prokurator powinien skończyć tą sprawę, bo to zaczyna być załosne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!