Wierzę w inteligencję mieszkańców naszego miasta. Jak to mówią: Cygan (nauczyciel) raz idzie przez wieś.
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!!!!!
Eee to już drugi nauczyciel pierwszy dupe w jakiejś miejskiej spółce wsadził zresztą jak inny R. prócz Waldka M.
Przypomni mi ktoś ile lat ma fragment ulicy Kostromskiej miedzy Wojska Polskiego, a rondem na łódzkiej. Ja bym dał 5-6 lat, a wygląda jakby miała 50-60 taka jest łaciata.
Ten kawałek ma jakieś 10 lat i wcale nie jest łaciaty. Jak na Piotrków to stan tej nawierzchni jest zadziwiająco dobry. Autka śmigają tam ile wlezie dlatego często jest tam ustawiany fotoradar.
arti masz racja ale o tamtym "specjaliście"chyba nie warto pamiętać. Stadion wraz z całym kompleksem położył a jako szef RIG w życiu nie prowadził żadnej inicjatywy gospodarczej
( prócz Hiper nowej gdzie córeczka auto wygrała).
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!
lubie jak sie zblizaja wybory. wtedy zawsze cos sie zrobi dla mieszkańców. eee tam 10 lat to na pewno nie wytrzyma ale do wyborów wystarczy.
Ludzie to mają szczęście szczególnie dycydentów!
Raczej takimi numerami jak auto i Hyper Nova to nagrody powinno CBA wręczać na Smutnej w mieście Łodzi
Tak sobie myśle za którego prezia wykonano najwięcej nawierzchni drogowych poczynając od Rżanka zakończywszy na obecnym nieudolnym!
Warto zwrócić uwagę na to, że podczas kładzenia nowej nawierzchni całkowicie pominięto prace ziemne, takie jak wykonano na odcinku Armii Krajowej-Owocowa. Przypomnijcie sobie, ile tam trwały prace, jak długo ulica była zamknięta. Nie chcę być czarnowidzem ale prędzej niż myślimy ten odcinek może być cały w łatach, bo trzeba będzie usuwać podziemne awarie. Dobrze, że trochę się robi na drogach w mieście, jednak bardzo ciekawe, czemu akurat teraz. Przez lata można było stracić koło na Wojska Polskiego a tu proszę, jaka władza dobra. Ok, róbcie tak ale bez śmiechu, że dopiero w kampanii wyborczej. Miejcie trochę honoru - o ile wiecie co to jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!