Sprzedać te stare rudery bankom i niech za swoje wyremontują. W stare samochody i mieszkania nie inwestuje się. Prze kilkanaście a nawet kilkadziesiąt lat budynek nie był remontowany jak należy a teraz próbują ze starego zrobić nowe z grzybem w środku. Staremu człowiekowi można wstawić protezę zamiast zębów, przeszczepić włosy etc. i porządnie ubrać ale zdrowia młodzieńca nikt mu nie przywróci.
Mieszkałem w Rynku przez lata ponieważ, znam Rynek jak własną kieszeń, mogę powiedzieć tak wyprowadzono menelstwo po to aby wyremontować i odnowić lokale a teraz przydzieli się te lokale komu? oto jest pytanie!! Hmm kto będzie chciał tam mieszkać - przypuszczam,że sytuacja powróci do korzeni. Ludzie myślący o swojej przyszłości w życiu tam nie zamieszkają! I możecie sobie myśleć co chcecie rzeczywistość zaklinać a życie zweryfikuje kto ma rację!
Gaz do ogrzewania? Jak to moją być socjalne lokale to będzie fajna tykająca bomba.
W tym rejonie miasta to tylko za karę można mieszkać.
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
A co masz do mieszkańców tej dzielnicy?mieszkam tam od niedawna i bardzo sobie tą część miasta chwalę
Minęło kilka lat jak modernizowano kanalizację, wodociągi, gaz itd.na Starym Mieście, lecz zapomniano o miejskiej sieci CO. Obecnie po kilku latach jest okazja wykonać modernizację przeprowadzanej wcześniej modernizacji oraz wykonanie sieci grzewczej. Tylko tak trzymać. Kumotry krzyczą o bis ! ! !
a dlaczego w tym rejonie miasta nie ma miejskiej sieci ciepłowniczej ?
Gruntowny remont wewnętrzny trzeba było robić przed odnawianiem elewacji. Jaka jest pewność ,że przy tej wielkości remontu nie trzeba będzie ingerować w odnowioaną elewację....i znowu koszty.
Być może drzwi, a może wystarczy wymienić progi? Najważniejsze że "opakowanie" ładne, nieprawdaż?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!