Co za pokaz za nasze pieniądze,ale mi to pomoc w uzyskaniu mieszkania...za NASZĄ KASĘ!!!
Bardzo kochają tego wykonawcę w TBS na otarcie łez po zamkowej już kolejna inwestycja dla pana L i w każdej informacji prasowej czy w internecie razem fotki ze świtą TBSU oj jakie to żenujące i czy aby zgodne z zasadami ustawy o zamówieniach publicznych
Rzeczywiście wielki sukces, trzeba od razu robić konferencję prasową, trawę skosić trzeba..
A czemu pan prezydent taki skwaszony, przecież się cieszy.. a pan Błaszczyński? jemu zawsze jest dobrze
Co on ma do budowy? Czyżby ustawa samorządowa dała jakieś nowe i specjalne kompetencje temu panu w zakresie sprawowania wadzy wykonawczej?
Jeśli tak, to niech wepchnie swoją twarz na budowę oczyszczalni ścieków. Tam jest co nadzorować i kontrolować.
To lekarze teraz będą nadzorować budowę bloków??? Nic dziwnego, że ludzie muszą się leczyć u znachorów i korzystać z innej medycyny.
A gdzie BHP na budowie -kaski, kamizelki itp. i robią zdjęcia;
Ja już mieszkanie mam i to nie w TBSie , więc na tych panów głosował nie będę/ panią pominąłem -bo to zwykły pionek w grze tych panów/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!