Ostatnie miejsce w nieszanowaniu pracowników to chyba dobrze...
...bo już skołowany jestem...
Do P51 - na Rakowskiej inwestycje bo ten szpital ma przejść w spółkę więc chyba wszystko jasne.
Dziewczyny pamiętajcie - troche odwagi w Łodzi są wakaty dla średniego personelu za wyższe pensje. Słyszałam, że na Rakowskiej mają być obniżki pensji więc chyba warto się zastanowić..
Łóżka nie leczą- tylko lekarze a tych dobrych na Rakowskiej nie ma- wszyscy pouciekali albo ich "manadżer" powywalał
["byly-pracownik"]Do P51 - na Rakowskiej inwestycje bo ten szpital ma przejść w spółkę więc chyba wszystko jasne.
Dziewczyny pamiętajcie - troche odwagi w Łodzi są wakaty dla średniego personelu za wyższe pensje. Słyszałam, że na Rakowskiej mają być obniżki pensji więc chyba warto się zastanowić..[/cytat]
Z mojej wypowiedzi to też wynika, tylko trzeba trochę dłużej pomyśleć ;-)
Celowo abstrahowałem od celu inwestycji, by skoncentrować się na inwestycji jako takiej.
A wracając do tematu - i tu źle-i tu niedobrze...
Łóżka są, sprzęt też, pytanie tylko czy jest personel do opieki nad chorymi, mam na myśli pielęgniarki, bo te z tego co pamiętam to grupowa z tego OIT uciekają i nikt za bardzo za pieniądze oferowane przez p. Konieczkę pracować nie chce. O zabieraniu dodatków do pensji nie wspomnę. A jednak mi się wspomniało
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!