skoro jest klecha to należałoby też zaprosić popa, mnicha, rabina i znawcę koranu.
ps.
10 łóżek na 75tys mieszkańców :)
No, najważniejsze, że czarodziej w sukience łóżeczka pokropił. Inaczej byłyby niewygodne albo mogłyby szwankować :)
no wlasnie... pensje co raz nizsze, kamery jak w big brother, wymagania co raz wiksze ... taki cenny pracownik 1500zl warte zycie ludzkie
Pensje coraz niższe. Dziewczyny wiem, że sie boicie ale trzeba zrobić ten krok. Szukajcie lepszej pracy - w Łodzi potrzebują pielęgniarek. Dojeżdżam już od jakiegoś czasu. Mimo, że wydaje na dojazd to i tak mam prawie 1000 pln więcej niż tutaj. No i jestem szanowana przez dyrekcję.
Są wakaty pielęgniarskie w Łodzi. Można sobie znaleźć transport prywatny (kilka lub kilkanaście osób) wychodzi taniej i podwózka spod domu pod szpital i z powrotem.
Mam spojoną pracę i nikt nie straszy przekształceniami w spółkę. A tutaj widać, że wszystko idzie w tym kierunku. Teraz się inwestuje z państwowej kasy.
Do "Wywodnik" bardzo mi się podobał twój wpis, zgadzam się z tobą na 1oo%
Zapewne jak to zwykle Pan dyrektor zabłysnął w łunie fleszy obcinając zwalniając i oszczędzając na wszystkich tylko nie na sobie. Dzięki temu szpital zajmie 1 miejsce w Polsce. Natomiast ostatnie w wynagradzaniu i nieszanowaniu pracowników!!!!
A ile miałoby być? 10 tysięcy?
Spokojnie.
Ten dyrektor chociaż inwestuje ( w jakimkolwiek celu to czyni...).Na Roosevelta nowe inwestycje jakoś tak dużo rzadziej...A ludzi też nie ma w nadmiarze a i podwyżek tez daaaawno nie widzieli...
Wszystko się robi pod publiczość a nie dla pacjenta.na oddziale wewnętrznym lekarze nie chcą przyjmować chorych i ich odstraszają że jest tak brudno , że można się nabyć gronkowca Konieczko-dyrektor, radny buja jak może.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!