metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)19.10.2022 17:17

Jestem ciekawa Panie Bakowicz kto mówi nieprawdę. Panowie z urzędu mieli okazję popisać się na spotkaniu z rodzicami i wszystko wyjaśnić. Co wyszło? Pogrążyli się sami i prezydenta. Brak wiedzy i pomysłu. A Pan jak zwykle nie umie się obronić tylko na opozycję spycha.

111

wojciech ~wojciech (Gość)19.10.2022 14:29

Jak pracowałem w Warszawie w budynku 22 piętrowym, wykonano gruntowny remont całego budynku piętro po piętrze bez przerywania pracy na innych kondygnacjach. To samo można zrobić tu. Ale po co ? Najłatwiej zamknąć a dzieci niech się bujają.

65

nauczyciel ~nauczyciel (Gość)19.10.2022 17:23

Wczoraj dostałam do podpisania aneks do umowy i niestety moje godziny pracy 14;30-18;45 dla klas I-III...

47

Lena ~Lena (Gość)20.10.2022 07:58

Skoro piotrkowskiego media otrzymują mnóstwo pytań w sprawie remontu SP nr 12, to świadczy tylko o tym, że nikt nic nie wiewie. Czyli UM wprowadził chaos do tej sprawy, zamiast poinformować co zamierza w tej sprawie zrobić z uczniami. Oni sami sobie zaprzeczają.

21

go?ć_absolwent ~go?ć_absolwent (Gość)19.10.2022 17:16

Ludzie opamiętajcie się. Magistrat niedługo ogłosi przetarg na wiadra do łapania deszczówki w tej szkole...
Pytanie brzmi. Kto doprowadził tę placówkę do takiej ruiny?

112

eP-cimów ~eP-cimów (Gość)19.10.2022 13:27

Cytuję:
i robią to – po raz kolejny – w oparciu o kłamstwo - mówi Jarosław Bąkowicz,

Tak z ciekawości; ile kłamstw jest w oświadczeniach Magistratu dotyczących kosztów budowy i utrzymania Mediateki, ile kłamstw jest w oświadczeniach dotyczących modernizacji parku przy Belzackiej, ile kłamstw jest w oświadczeniach podwyżek kosztów biletów MZK, koszty C.O., koszty wody, koszty wywozu śmieci/nieczystości, koszty oczyszczalni, wodociągi, koszty celowej dewastacji przydomowych placów zabaw, koszty utrzymania układu komunikacyjnego P-wa itd. itd. Gdzie jest więcej kłamstw ? ?

132

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)20.10.2022 15:09

Uwierzę jak podadzą terminy zakończenia remontu i dokładne rozkład zajęć jak i gdzie dzieci się uczą

10

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)20.10.2022 15:11

Czyli jeszcze jest czas żeby remont odbył się między czerwcem a wrześniem 2023 roku i nie robić lipy i zamieszania

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat