Jestem ciekawa Panie Bakowicz kto mówi nieprawdę. Panowie z urzędu mieli okazję popisać się na spotkaniu z rodzicami i wszystko wyjaśnić. Co wyszło? Pogrążyli się sami i prezydenta. Brak wiedzy i pomysłu. A Pan jak zwykle nie umie się obronić tylko na opozycję spycha.
Jak pracowałem w Warszawie w budynku 22 piętrowym, wykonano gruntowny remont całego budynku piętro po piętrze bez przerywania pracy na innych kondygnacjach. To samo można zrobić tu. Ale po co ? Najłatwiej zamknąć a dzieci niech się bujają.
Wczoraj dostałam do podpisania aneks do umowy i niestety moje godziny pracy 14;30-18;45 dla klas I-III...
Skoro piotrkowskiego media otrzymują mnóstwo pytań w sprawie remontu SP nr 12, to świadczy tylko o tym, że nikt nic nie wiewie. Czyli UM wprowadził chaos do tej sprawy, zamiast poinformować co zamierza w tej sprawie zrobić z uczniami. Oni sami sobie zaprzeczają.
Ludzie opamiętajcie się. Magistrat niedługo ogłosi przetarg na wiadra do łapania deszczówki w tej szkole...
Pytanie brzmi. Kto doprowadził tę placówkę do takiej ruiny?
Tak z ciekawości; ile kłamstw jest w oświadczeniach Magistratu dotyczących kosztów budowy i utrzymania Mediateki, ile kłamstw jest w oświadczeniach dotyczących modernizacji parku przy Belzackiej, ile kłamstw jest w oświadczeniach podwyżek kosztów biletów MZK, koszty C.O., koszty wody, koszty wywozu śmieci/nieczystości, koszty oczyszczalni, wodociągi, koszty celowej dewastacji przydomowych placów zabaw, koszty utrzymania układu komunikacyjnego P-wa itd. itd. Gdzie jest więcej kłamstw ? ?
Uwierzę jak podadzą terminy zakończenia remontu i dokładne rozkład zajęć jak i gdzie dzieci się uczą
Czyli jeszcze jest czas żeby remont odbył się między czerwcem a wrześniem 2023 roku i nie robić lipy i zamieszania
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!