A gdzie jest dyrektor Byczyński?niech nie wystawia zastępców tylko sam odpowie .Przecież jako dyr powinien sam...
Ostatnio na skrzyżowaniu ulic Sienkiewicza – Kopernika jadąc w kierunku wiaduktu czasomierz odliczał czas do światła zielonego i na 17 sek. zmienił świtało na zielone. Wg. mnie wszystkie zainstalowane czasomierze powinny odliczać czas do zielonego światła do 1 sek. a nie jak to jest u Nas w Piotrkowie, że przy 3-4 sek. następuje zmiana na światło zielone.
Popieram Doker'a. Gdyby położono gdzieś świeży asfalt i po dniu pojawiłyby się pęknięcia w nim to raczej nikt nie byłby zadowolony. Pieniądze miejskie muszą być wydawane z głową, a jak coś nie działa to należy natychmiast gwarancyjnie to naprawiać!
Trzeba wymienić kierownictwo w zarządzie dróg. Nie nadaje się Byczyński i Zak do pelnienia tej funkcji. Wybory załatwią te sprawy. precz z pupilkami Chojniaka.
Te na skrzyżowaniu Al. Sikorskiego - Kostromska też nie działają poprawnie, bo ich nie ma.
..jak jechałąm ostatnio, lekko się zamotałam. Nie wiedziałam czy ruszać, czy nie:P
Przecież to proste - ruszasz wtedy gdy zapala się zielone. W czym tu problem?
Po co wprowadzać "udogodnienia". Szczerze? Kiedyś nie było czasomierzy i człowiek jechał poprawie. Teraz musimy zaufać maszynom. Źle pokaże czas, ruszymy i stłuczka z kimś z naprzeciwka gotowa. A tak wogóle to apeluje do kierowców: odświeżcie sobie znaki drogowe. Z miesiąc temu na skrzyżowaniu koło banku żuberka wyłączyli sygnalizację świetlną. Co tam się działo! Wszyscy którzy mieli ustąpić pierwszeństwa jechali jak wariaci. Ja stalam na drodze z pierwszeństwem przejazdu, ale na moje pierwszeństwo nikt nie zwracał uwagi. Przecież nie wyjadę im pod koła.
masz się stosować do sygnalizatora a nie licznika.
Jak ty zdałaś prawko?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!