Tak, ale jeżeli licznik wskazuje, że jeszcze kilkanaście sekund czerwonego światła powinno być a zapala się zielone, to tak naprawdę nigdy nie masz pewności, ile wskazuje i jakie swiatło się pali innym użytkownikom drogi- bo jeżeli coś jest nie tak to może być, ze wszystkim świeci się zielone. Dlatego się zamotałam i ostrożniej niż zwykle opuściłam skrzyżowanie.
Egzamin na prawko zdałam bez problemu.
:)
No to do roboty pani Agato. Od czego tam jesteście do jasnej cholery?! Szczyt głupoty i niekompetencji.
Nie wiem czy tylko mi się wydaje ale źle działa ten "czasoumilacz" który jest przedstawiony w artykule, pozostałe chyba działają prawidłowo.
"Kierowcy są zdenerwowani i zamiast cieszyć się z ułatwienia, mają kolejne powody do zdenerwowania."
Tak, gotowi są powyrywać z korzeniami wszystkie okoliczne latarnie i słupy. Co poniektórzy w akcie desperacji strzelają do czasomierzy z łuków wrzeszcząc w niebogłosy: "NIGDY JUŻ NIE WPROWADZAJCIE NAS W BŁĄD!!!"
Nie wiem po co ta wrzawa, nerwy i cały ten wydumany problem - przecież wskaźnik czasu jest tylko dla orientacji, a nie jest sygnałem do zatrzymania, czy też jazdy. Ludzie, czy wy nie macie większych problemów?
Ale to było zainstalowane za nasze pieniądze a nie za darmo i mamy prawo oczekiwać, by odliczało czas prawidłowo. Jesteś tak ograniczony czy tylko udajesz?
Zielone cyfry odliczają czas do pojawienia się czerwonego światła i odmierzają go prawidłowo. W momencie pojawienia się żółtego światła pojawiają się czerwone cyfry odmierzające czas do kolejnego zielonego - też prawidłowo. Nie widzę tu żadnego wprowadzania w błąd.
A co Ty zamierzasz zegarek regulować wg. tych czasomierzy? Jak Ty możesz żyć z taką nieograniczoną upierdliwością.
jak ostatnio jechałam to na czasomierzu było 16 na czerwono i zrobiło się żółte i zielone i co niektórzy zbaranieli i nie wiedzieli czy jechać czy stać. auto przede mną ruszyło po kilku ładnych sekundach. także chyba coś jest nie tak...
Wydaje prezydent nieudacznik Chojniak setki tysięcy złotych na buble i jeszcze się tłumaczą, że wszystko dobrze działa. Ta władza na każdym kroku pokazuje niekompetencję i brak nadzoru nad inwestycjami nawet tak błahymi jak te pierdołowate czasoodliczacze. Kasa jednak poszła a jutro podwyżka podatków na kolejne wymysły Chojniaka.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!