A w piotrkowie jak kupią jakieś autobusy to pewnie znowu jakieś używane
Panie Prezes Stankowski, proszę brać przykład z Tomaszowa...
W naszym taborze nawet okna nie można otworzyć, zakręcone na śrubę, albo kierowcy nie chcę się otworzyć tego w dachu... żal patrzeć na tę ruiny.
Tylko żeby kierowca używał klimatyzacji. Latem kierowca nie włącza klimatyzacji i mamy piekarnik ;)
Haha widać przepaść między Tomaszowem a Piotrkowem. Tylko ten pierwszy się rozwija, a ten drugi upada na dno. A to wszystko dzięki kolejnej kadencji pana z ulicy Łódzkiej, zamieszkałego na przeciwko Kościoła Miłosierdzia Bożego.
Czepiacie sie Gamonie Prezesa Stankowskiego.... W calym artykule nawet jednego zdania nie ma z ust Prezesa MZK Tomaszów Maz.... Domyslacie sie dlaczego ?
40litrów/100km??To niezłą normę sobie kierowcy wyrobili:}To ja z 24tonami mam spalanie 33litry...
Ale u nas w Piotrkowie jeździ taki przystojniak, ok. 35 lat, w poniedziałek rano był na 9.
jak wam nie pasują autobusy miejskie to możecie zawsze jeździć MINISZROTAMI.tam jest klima i nawet podgrzewane fotele
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!