Cała ta rewitalizacja to pieniądze wyrzucone w błoto. W dwunastotysięcznym Miechowie park po rewitalizacji wygląda tak: https://www.miechow.eu/kultura-rozrywka/Park-Miejski-po-Rewitalizacji/#gallery-1 Można?
I bardzo dobrze, że wykonawca poprawi, to jego robota. Chodzić było trudno, szkoda było trawników.
Co za geniusz to projektował? ePiotrkow powinno stworzyć plebiscyt "Dzban Roku"... tutaj byłaby szansa na podium...
Nie mam nic za ani przeciwko prezydentowi miasta ale niektórzy przesadzają że za wszystko obwiniają właśnie naszego Prezydenta. O zastosowaniu materiałów na ścieżce decyzję musiał podjąć niejako konserwator zabytków ha ha ha. O stan roślinność akceptacja pewnie padła w województwie na poziomie inspektów ochrony środowiska a teren pod ścieżki nie został zagęszczony bo hałas zakłóciłoby składanie ikry przez karasie. Tak więc banda nierobów zgarnęła kasy wory zanim szpadel został wbity. W normalnym świecie wpada firma wykonuje zlecenie wg technologii która zapewnia jakąś tam wytrzymałość daje gwarancję i kasuje za wykonaną pracę.
Nawet nigdy nie byłem w tym parku. Nie wiem o co tyle szumu o jakieś ścieżki? Są ważniejsze sprawy np remont ulicy jeziornej
zabetonować wszystko jak jest bo ludzie wygodni i wszystko im przeszkadza
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!