sorry ale czy nie ma wazniejszych spraw w tym miescie. Zenujace wiadomosci
Windo, Ty moja kochana!
Dziś, w chwili tak bardzo podniosłej,
Pozwól mi złożyć Ci ukłon
w nadziei, że będę posłem.
A gdy już posłem zostanę,
Co moim jest skrytym marzeniem,
Ślubuję, przed Twoim obliczem,
Że się nie skalam myśleniem.
Ja nie mam na życie pomysłu
I nie wiem, jak pomóc sobie.
Pokornie Cię proszę o wsparcie,
Bo cała nadzieja w Tobie.
Na tej doniosłej uroczystości brakowało tylko najwyższych czynników rządowych i partyjnych. Ot, przaśno - kartoflana rzeczywistość Rzeczpospolitej Pisowskiej.
Nie mogę! To jest istny kabaret! Windę uruchomili i całe przedstawienie od razu. Nawet ksiądz z kropidłem. Jak kupią nowe baseny to też taką uroczystość urządzą? Czy oni naprawdę nie widzą swojej śmieszności?
A radny Kowalczyk gdzie? Nie zaproszony a to przecież dzięki niemu
Czy to uroczyste otwarcie było konieczne? Nie można czegoś wybudować i normalnie zacząć użytkować, bez tego całego przedstawienia i lansu? Inna sprawa jest pandemią, więc po co robić takie tłumnie otwarcie? Jak wc wyremontujecie to też będziecie uroczyście otwierać?
https://forum.muratordom.pl/showthread.php?62732-Winda-na-I-pi%C4%99tro-koszty
Od klechy to wara będziesz go potrzebował przy ostatnim namaszczeniu chociaż tobie to nawet cmentarz nie powinien przysługiwać bo nie zasługujesz
No i oczywiście lans Pana Zięby. Te pisiory uważają ludzi za głupich. Do porządnej roboty a nie tylko propaganda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!