Może dyrektor WORD'u wspomniałby o tym ,że na każdy dzień jest przypisany limit zdawalności osób na praktyce. Żałosne na prawdę żałosne jest to co się tam wyprawia.
Redaktorze Maj pozostawię pana opinię bez komentarza gdyż wydaje mi się że nie ma Pan racji i dyrektor WORDu nikomu po premii "nie poleci".
Jeśli Bogusław Kulawiak, dyrektor WORD w Piotrkowie czytał ten wpis zabierze premię Arturowi Z. za spłoszenie klientki za pierwszym razem.
http://naszpiotrkow.blogspot.com
A ja jestem szczesliwa bo uczylam sie na starych zasadach lecz teorie zdawalam na poczatku kwietnia na nowych i zaliczylam za pierwszym razem. poszlam na praktyke i mimo zdenerwowania rowniez zaliczylam ja za pierwszym. dziekuje Panu Arturowi Z.
A mi zapala się i gaśnie kontrolka oleju w głowie . Co robić? Co robić?
zgasnac moze 2 razy wiec nie przesadzaj a nie wyjezdzaja to czegos nie umieja proste
Dlaczego tak dużo osób nie zdaje praktycznych? nawet nie wyjeżdżają z placu, macie stare samochody ,zepsute a jak komuś zgaśnie samochód to już do poprawki-nam kierowcom jak przesiadamy się do innych samochodów niż te w którymi jeździmy tez gaśnie silnik a co dopiero zdającym którzy nie maja doświadczenia...egzaminatorzy nie bądźcie tacy sztywni
"pozdrowienia-dla-egzaminatorow" a skąd Ty masz takie wiadomości o ustawionej liczbie zdających praktykę?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!