metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wwf ~wwf (Gość)04.03.2022 14:01

Powodzenia.

83

go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)04.03.2022 14:01

Już lece.

114

kiedy ~kiedy (Gość)04.03.2022 14:00

a po co to komu ? teraz z głupotą czas skończyć ,identycznie jak testowanie , marnowanie kasy która można przeznaczyć na pomoc ,kiedy pociągna do odpowiedzialności za 140 tys ludzi którzy zmarli z braku opieki medycznej ?

207

samiseidzta ~samiseidzta (Gość)04.03.2022 18:10

Teść mojego znajomego umarł tylko po tych szczepiunkach. Ja też się źle czułem, prawie się przekręciłem, tak mnie serce bolało, ręka, miałem gorączkę i ogólne rozbicie. Nigdy się już nie zaszczepie.

158

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)04.03.2022 15:25

PUTINzer, najlepsza szczepionka.

175

Szach Mat ~Szach Mat (Gość)05.03.2022 16:09

Jak widać c19 nagle przeszedł do historii. Tysiące ludzi ludzi wchodzi bez testów, bez kwarantanny i nawet bez dokumentów! Ci z którymi walczono kiedyś na białoruskiej granicy dzisiaj są już cali i zdrowi w Przemyślu i Krakowie! Brawo Wy!

122

zrobią nam dobrze ~ zrobią nam dobrze (Gość)05.03.2022 22:18

Oj tam, oj tam , żadna dobrowolna szpryca nie boli.
Myślenie - dla wielu jest za bardzo bolesne.

53

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)04.03.2022 16:32

Dajcie już z tym spokój. Ludzie giną w sąsiednim kraju, tysiące uchodźców szuka bezpieczeństwa a ci maltretują temat szczepionek.

136

CzłekPtak ~CzłekPtak (Gość)06.03.2022 16:55

cztery dawki po dwie dawki, osiem dawek raz po raz, przed świętami ze dwie dawki i po świętach jeszcze raz

51

ads ~ads (Gość)06.03.2022 17:02

przypominam że gdy trwa wojna, globaliści chcą by WHO miało wyższość ponad konstytucję i prawa danego kraju jeśli chodzi o plandemie. Jeśli powiedzą że trzeba i to konieczne, obowiązkowe szczepienia albo wykluczenie społeczne...pierwsza epidemia w historii ludzkości gdzie nie przyjęcie eksperymentalnego preparatu wiąże się z wykluczeniem społecznym...przeżyłem plandemie bez ukłucia, tak być nie może, musimy zagłodzić buntownika...ludzie ja już was nawet nie ostrzegam bo po co skoro sami ignoranci...będzie wirtualny pieniądz i dochód podstawowy za bycie posłusznym uległym obywatelem, a jak nie odetną cię od wszystkiego , ale widocznie sami tego chcecie...nawet w tej biblii apokalipsie napisane jest że to ludzie sami zgodzą się na system bestii..a potem jak zobaczą do czego doprowadzili, nie będzie przebacz

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat