Wszyscy są niezależni do wyborów a potem tańczą jak im panowie w kapeluszach zagrają....
Ciągle te same gebusie !!!Ludzie psioczą ale 0 zaangażowania w życie miasta,kraju!!Mamy to co mamy!!Trzeba ruszyć d..e i robic a nie pierdzielić bzdury!!!!
Kiedyś głosowałem na Chojniaka, ostatnio na PIS a teraz zagłosuję na nich jak tylko wystawią listę
Ja też jestem zdania, że powinni się włączyć w działalność na rzecz miasta ludzie młodzi. Tylko Ci bardziej kreatywni w większości są juz w dużych miastach lub za granicą Polski. A Ci którzy zostali to dojeżdżają do innych miast do pracy lub pracują na kilka etatów w Piotrkowie i nie mają siły by włączyć się w działalność społeczną. Takie małe podsumowanie 20 letnich rządów prezydenta Chojniaka we współpracy z sekretarzem Munikiem już emerytem i viceprezydentem Karzewnikiem również emerytem. Oni nie czują od dawna spraw młodych ludzi.
Tylko ludzie młodzi powinni wejść do polityki i przedstawić wizję rozwoju miasta Piotrkowa Tryb. Obecnej miejskiej władzy należy już podziękować za blejakość, za nie liczenie się z głosem mieszkańców, za ciągłe podwyższanie opłat, za zabetonowanie miasta, za obsadzanie swoimi w radach nadzorczych, za brak rozwoju miasta, za kiepską nawierzchnię wielu ulic, itd. A ci starzy/nowi co się teraz ujawnili niech się powoli szykują na emeryturę. "Trzeba z Żywymi naprzód iść,
Po życie sięgać nowe:
A nie w uwiędłych laurów liść
Z uporem stroić głowę!"
nic co nawet /zalatuje/ PO i tuskiem nie nadaje się do władzy ,NOWI ,MŁODZI i NIE umoczeni ,takich nam potrzeba
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!