Każdy, każdy, ale to każdy będzie lepszy od Chojniaka i tej bandy radnych miejskich.
Chojniak po 20 latach prezydentury przejdzie do historii jako najgorszy włodarz miasta, który po sobie zostawił zgliszcza z mediateką i murkiem w rynku, ogromne zadłużenie, brak perspektyw dla młodych (de facto wszyscy już prawie wyjechali) walącą się infrastrukturę ciepłowniczą, gigantyczne koszty ogrzewania (zima się przekonacie) i ... kartę mieszkańca, która daje takie zniżkowe przejazdy hulajnogami.
nic co nawet /zalatuje/ PO i tuskiem nie nadaje się do władzy ,NOWI ,MŁODZI i NIE umoczeni ,takich nam potrzeba
Tylko ludzie młodzi powinni wejść do polityki i przedstawić wizję rozwoju miasta Piotrkowa Tryb. Obecnej miejskiej władzy należy już podziękować za blejakość, za nie liczenie się z głosem mieszkańców, za ciągłe podwyższanie opłat, za zabetonowanie miasta, za obsadzanie swoimi w radach nadzorczych, za brak rozwoju miasta, za kiepską nawierzchnię wielu ulic, itd. A ci starzy/nowi co się teraz ujawnili niech się powoli szykują na emeryturę. "Trzeba z Żywymi naprzód iść,
Po życie sięgać nowe:
A nie w uwiędłych laurów liść
Z uporem stroić głowę!"
Ja też jestem zdania, że powinni się włączyć w działalność na rzecz miasta ludzie młodzi. Tylko Ci bardziej kreatywni w większości są juz w dużych miastach lub za granicą Polski. A Ci którzy zostali to dojeżdżają do innych miast do pracy lub pracują na kilka etatów w Piotrkowie i nie mają siły by włączyć się w działalność społeczną. Takie małe podsumowanie 20 letnich rządów prezydenta Chojniaka we współpracy z sekretarzem Munikiem już emerytem i viceprezydentem Karzewnikiem również emerytem. Oni nie czują od dawna spraw młodych ludzi.
Kiedyś głosowałem na Chojniaka, ostatnio na PIS a teraz zagłosuję na nich jak tylko wystawią listę
Ciągle te same gebusie !!!Ludzie psioczą ale 0 zaangażowania w życie miasta,kraju!!Mamy to co mamy!!Trzeba ruszyć d..e i robic a nie pierdzielić bzdury!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!