porównajcie sobie zachowanie pań w biedronkach ,lidlach czy tez innych podobnych sklepach nikogo nie można się o nic dopytać,łaskę robią jeśli raczą coś odburknąć zajrzyjcie do sklepu społem na łódzkiej -panie uśmiechnięte,profesjonalna obsługa,o co się poprosi jest zaraz zamówione,sklep super zaopatrzony-wzór dla innych gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to prawda na Armi Krajowj sa fajne kobitki tam jest jak w domu a nie markecje
Sklep na Armi Krajowej żądzi!!!!! Pozdrowienia dla Pani Moniki!! I Pani Pauliny super kobitki zawsze z uśmiechem oby tak dalej!!!! A sklep nadal bedzie istniał😊
Coś mi się zdaje że kilka postów to jakiś właściciel sklepu osiedlowego który na siłę chce przekonać społeczeństwo do korzystania z tych właśnie sklepów.Ale niestety cena i czasami jakość jest barierą do zakupów w tych placówkach :(((
Uważam że komentarze typu że Panie są nie uprzejme piszą osoby które same nie wiedzą co to kultura!!!!!!!! w Społemach pracują osoby z dużą kulturą i życzliwością !!!
A ja szczerze polecam zakupy w społem na Armi Krajowej . Miła i rzyczliwa obsługa, Zawsze sweirze wedliny i pieczywo. Ceny jak najbardziej przystepne. Duxo promocji.:))) Polecam o wiele bardziej niż zakupy w marketach typu biedronka gdzie można napotkac w lodówkach np szczura;////
w sklepach społem sa bardzo niemiłe panie tak jak w sklepie na dmowskiego
Społem górą tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rany, znów akcja "wspierajmy polskich przedsiębiorców". To już nudne. Szkoda, że polscy przedsiębiorcy już nie tak chętnie dążą do poprawienia jakości swoich usług i produktów. Czym mają zachęcić potencjalnych klientów? Tym, że są Polakami? To raczej za mało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!