metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Muchozol ~Muchozol (Gość)29.10.2010 20:07

Pozdrawiam kupujących wodę za prawie 600 PLN oraz producentów tychże wód i ich menadżerów od reklamy za przekonanie ludzi, że jest im potrzebna woda za 600 PLN:)
Podziwiam umiejętność manipulacji!
A sprzedawczyni na pewno była w szoku... też bym się zszokował na widok kogoś takiego i z trudem powstrzymywałbym śmiech:)
A ciesz się, również mnie to cieszy, że się cieszys... ale gdybyś tę samą wodę zobaczył na bazarze w cenie 5,99 w innym opakowaniu to już by Ci się nie podobała, a wręcz wyśmiałbyś użytkowników jej no nie?

Komentarz był edytowany przez autora: 29.10.2010 20:13

00

davodoff ~davodoff (Gość)29.10.2010 22:08

Kupuje wodę dla jej zapachu a nie jej ceny. Jakby był zapach który mi pasuje za 5 PLN to bym pewnie taki kupił, ale tak to baby z jajkami na hali we wtorki pachną. Jak będziesz kiedyś w posiadaniu prawdziwych eau de toilette lub perfum to zrozumiesz o czym piszę.

00

antyk ~antyk (Gość)29.10.2010 22:34

I kto będzie kupował w tych nowych "galeriach"?... Wszakże niebawem już wszystko przerobią na galerie handlowe. Ludzie potrzebują pracy, a tu powstają tylko nowe wydawalnie pieniędzy, w których pracy jest mało i kiepsko płatnej. Do bani jest ten cały kapitalizm!

00

ikmk ~ikmk (Gość)29.10.2010 22:50

Czlowieku nie przesadzaj z tym chwaleniem sie ze takie drogie zapachy kupujesz.bo nikt tego nie wie.napisac wszystko tu mozesz a chwalic tez i ja sie moge...
sama osbiscie nigdy nie kupilam tak drogich zapachow bo uwielbiam zmieniac i za 300 moge miec kilka roznych.rownie ladnych(kwestia gustu).a jesli chodzi o focus to dzis nie wiem co tam sie stalo wieczorem bo chyba pol Piotrkowa sie tam zeszlo.Ale nie na zakupy tylko na to super ohydnie smierdzace jedzenie!!!!!!!! a czy potrzebna kolejna galeria?nie koniecznie bo jeszcze powstaje areszt...

00

łodziak ~łodziak (Gość)29.10.2010 23:39

"ikmk" napisał(a):
a jesli chodzi o focus to dzis nie wiem co tam sie stalo wieczorem bo chyba pol Piotrkowa sie tam zeszlo.Ale nie na zakupy tylko na to super ohydnie smierdzace jedzenie!!!!!!!!

Jak centrum miasta (całkiem przyjemne btw) ma bardzo smutną ofertę gastronomiczną, to tak jest.

00

lukch ~lukch (Gość)30.10.2010 00:55

Nie wiecie kto? Rolnicy z powiatu!

00

predatorback ~predatorback (Gość)30.10.2010 07:46

I tu lukch masz rację. Po prostu między Łodzią a Częstochową brak dużych galerii i dlatego tu inwestorzy je chcą budować.

00

klet ~klet (Gość)30.10.2010 07:56

"lukch" napisał(a):
Nie wiecie kto? Rolnicy z powiatu!

To wymyśliłeś. Rolnicy nie Ci wielkoobszarowi swoje zakupy raczej ograniczają do niskich cen - powód nie kierujcie się tym, że oni mają dopłaty i z tego żyją i się bawią. To nie prawda te dopłaty oddają z dopłatą własną państwu i firmą dostarczającą środki produkcji itp.
Oczywiście pewnie będą odwiedzać i odwiedzają te galerie ale chyba mogę śmiało się pokusić o wniosek, że na 20 rolników to tylko 1 dokona jakiegoś zakupy np. na kwotę 100zł.
I przestańcie się nabijać z ludzi tej grupy zawodowej, ponieważ nie wiem dlaczego ale od 1990 roku 90% społeczeństwa coś się z głową stało i zapomnieli dlaczego jeszcze żyją. Dawniej rolnictwo w PL stanowiło lekko ponad 60% miejsc pracy, a dziś ile ? 30% ? Pewnie mniej.
Brak rolnictwa oznacza brak żywności z własnej produkcji więc powiecie można importować ale później ktoś powie za dużo rocznie państwo wydaje na import żywności. Koło się zamknie :)

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)30.10.2010 08:13

Z powodzeniem mogła tam wrócić produkcja a co za tym idzie większe zatrudnienie no ale PT rozrasta sie w Galerie stacje paliw banki.Szkoda!!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.10.2010 10:03

"P51" napisał(a):
A mieszkańcom tej części miasta, a zwłaszcza dużego osiedla "Wyzwolenie" też się coś od życia należy - dla nich obecnie najbliżej do "Biedronki" na Wolborskiej - i koniec...

Wcale nie koniec - obok tej Pierdonki jest jeszcze Aldi. ;)

"antyk" napisał(a):
Ludzie potrzebują pracy, a tu powstają tylko nowe wydawalnie pieniędzy, w których pracy jest mało i kiepsko płatnej. Do bani jest ten cały kapitalizm!

To nie kapitalizm - to tylko nieudolność władz miasta, które nie potrafią przyciągnąć prawdziwych inwestorów dających normalne miejsca pracy. Na szczęście ja takiego prezydenta nie wybrałem.

Komentarz był edytowany przez autora: 30.10.2010 10:08

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat