No po co pan radiowiec? No po to, aby media mówiły dobrze o władzy. Dowodem ostatni wywiad w prezydentem, prawie na kolanach (a może?) i bez niewygodnych pytań. Pan Wiernicki stracił mój głos w kolejnych wyborach za otaczanie się kolesiami i rodziną.
Wróciłem z weekendu Mam rozumieć że ciepełko będzie dużo tańsze niż było a Ci Panowie to wybitni społecznicy
Oj, chyba zatęsknimy za Krzysztofem. Nawet przez myśl nie przeszło, że obecny będzie tak się betonował ludżmi, bez właściwych kwalifikacji. Ocet nadal prezesem, masakra.
Bo można lepiej - zniszczyć to miasto
A jakie przygotowanie do pracy w radzie nadzorczej ma pan Stachaczyk???
Dlaczego nie powołano do rady nadzorczej pana prezydenta Matusewicza.
Po to wybraliśmy nową władzę ,żeby nie było kolesiostwa w spółkach.A tu powtórka z historii jakie doświadczenie ma właściciel stacji radiowej w branży energetycznej w ostatnich 5 latach.Ja rozumiem ,żeby go zrobić dyrektorem radiowęzła w UM,ale w ciepłowni.Inżynier miasta następna posada komu to potrzebne?Zlikwidowano to stanowisko jak powstały spółki miejskie więc nie było dla niego pracy w postaci kontroli wodociągów czy ciepłowni.Wstyd mi ,że na was głosowaliśmy,więcej tego błędu nie popełnimy.
Ciekawe co wspolnego ma pan od radia zcieplownictwem.mamy zmiane.
Normalna kolej rzeczy. Nie ma co komentować.Teraz prosimy o nowego prezesa. I tak po kolei MZK, Wodociągi, TBS, Piocel. Nowa władza, nowa wizja kierowania miastem, spółkami, jednostkami. No i pełna odpowiedzialność za efekty tych zmian. Na ujadanie kontrkandydatek przegranych w wyborach proponuję nie zwracać uwagi.Szkoda czasu i energii.Wybory już za 5 lat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!