Brawo.Piotrkowska Powiatowa Akademia im A.Macierewicza rektora .W renomowanych uczelniach takie stanowisko pełni z reguły naukowiec z powaznym dorobkiem naukowym ,ale tutaj nie ma takiego wymogu.Nalezy spodziewac sie teraz duzego zainteresowania młodziezy studiowaniem w tej szkółce.
No i po AJK w Piotrkowie. Przeszła do historii. Jako samodzielna uczelnia nie przetrwa do 2025. Zakład ???
Czy tylko ja mam wrażenie, że osoby które zaczynały w "państwówce", już tam zostają? Z reguły znajdzie się jakiś etacik... czy to na górze, czy na szarych stołeczkach... patrząc na nasze miejskie podwórko... tajemnicze transfery z zusu do mediateki, z fotela prezydenta na dyrektora spółki miejskiej itd. Elyta krzywdy sobie nie zrobi...
Partyjne nominacje na kierownicze stanowiska nie tylko w wyższych uczelniach, przypominają mi minione czasy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!