Po co taka wsiada za kierownicę skoro prostych zasad nie zna a tu co czytam to chyba trzeba wozic bejzbola lub preta w gume oprawionego dla wlasnej obrony ..Wiosna na tym skrzyzowaniu byłem swiadkiem awarii świateł i tu sie działo zjezdżali sie do srodka trabiąc na siebie jak dzikie zwierzeta ,jak widac bez swiateł kierowcy głupieja całkowicie bo znajduje sie częśc takich cwaniaków wciskajacych sie na siłę .Przy braku swiatł skrzyzowanie jest równorzędne a tu juz ludzie nie potrafia sie zachowac i nie wiedzą kto ma pierszeństwo a kto nie .To co ja widziałem sam przejeżdzając to skrzyżowanie i jeden wniosek sie nasuwa to nieznajomośc przepisów jak i znaków drogowych a wiekszośc jeździ na pamięc .Piotrków to najprostrze miasto do jazdy jakie moze być i niewiem w czym probllem maja kierowcy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!