metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luzik luzikranga26.11.2016 10:30

Panie wójcie, a ile kosztowało takie superanckie oświetlenie bezsensownej imprezy?
Może pan podać, czym się różni kopanie gały przy żarówce od kopania gały przy świetle dziennym?
Ten bezsensownie zmarnowany tysiąc złotych to zapłaci pan z własnej pensji, czy też wyciągnie z kieszeni mieszkańców gminy?
Niech pan wybaczy, że się zastanawiam nad tym wszystkim, choć nie jestem mieszkańcem gminy, którą pan zarządza.
Na koniec, nie pierwszy już raz miałem okazję "cieszyć" się takim bezsensem. Samorządowcy, lans lansem, ale czasem moglibyście się zastanowić!

13

uczestnik ~uczestnik (Gość)27.11.2016 20:36

bezsensowny to jest twój komentarz,ja i reszta twoich komentarzy,jak cie to boli to zastanów sie na co ty wydajesz bezsensownie swoje grosze,

21

mik ~mik (Gość)01.12.2016 08:47

do luzik, ty pewnie, jak się ściemnia idziesz spać, bo Ci parę groszy na prąd szkoda? A i jakbyś chociaż raz w życiu kopnął piłkę to byś wiedział, jaka jest różnica między kopaniem w dzień, a kopaniem przy jupiterach.

11

luzik luzikranga01.12.2016 09:06

Tak kopałem se piłkę przy sztucznym świetle. Własnym sztucznym świetle. Jak chcesz sobie potańczyć, albo jak chcesz sobie obejrzeć operę, to kupujesz se bilet, a nie tańcujesz se na koszt państwa. No, chyba, że uważasz, że państwo/gmina jest po to, żeby miał kto opłacać twoje rachunki.

11

mik ~mik (Gość)02.12.2016 10:45

Może i kopnąłeś piłkę, ale chyba nigdy prosto, bo nie rozumiesz, że ani państwo, ani gmina nie mają swoich pieniędzy. Mają tylko to co my im zapłacimy w podatkach. I z tych pieniędzy mają zapewnić obywatelom również, jakieś rozrywki. A jeśli będą od tego zdrowsi to lepiej bo zaoszczędzą na leczeniu.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat