To nieprawda co tu wypisujecie. O 20 tej było już po zawodach. Przyjechałam wraz z rodziną, aby uczestniczyć w zabawie. Zgodnie z zaproszeniami rozwieszonymi na mieście zabawa miała się rozpocząć o 20- tej. Przyjechaliśmy o 20,12 i w tym czasie właśnie Pan Prezydent rozdawał już puchary i nagrody. To granda tak wprowadzać w błąd gawiedź!! Czy P. Prezydentowi się gdzieś spieszyło? Jeśli tak to kto inny wręczyłby te puchary w jego imieniu. Wraz z rodziną zostałam potraktowana jak niechciany gość. jestem zawiedziona !!!!!
Pomysł doskonały, tylko następnym razem trzeba poprawić organizację. Do wszystkich narzekaczy: Jeśli potrafisz zorganizować lepiej pokaż na co Cię stać, to nie sztuka krytykować.
A POTEM wiadomo ze znów zgasną lampy na ulicach na 2 miesiace oszczednosci trzeba zrobic
Czyżby jest jak piszecie??? Pozwolę sobie zacytować jeden komentarz i niech szanowna redakcja się do niego odniesie :
~Kana (Gość)14 godzin temu, 23:01
MASAKRA! Wstęp był płatny, a gry i konkursy skończyły się o 20.15!
Przyjechałam z dziećmi 20.20 żeby uniknąć największego zamieszania przy rozpoczęciu, a okazało się że już po całej imprezie!
Także zostańmy przy tym że w naszym mieście NIC SIĘ NIE DZIEJE!!!
Wielkie rozczarowanie dla dzieci i dla rodziców też -MASAKRA!
Dobrze, że idzie odwilż i Leszek będzie ku...ał, bo nie zarobi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!