Decyzje pewnie podejmie bliżej terminu wyborów by nie stracić elektoratu.
Te normy bezpieczeństwa dotyczą obok powstałej budowli czyli hotelu, restauracji itd. Nikt z bogatej klienteli nie będzie płacił za pokój, posiłek wysokich kwot by dodatkowo oglądać osoby bezdomne, które wędrują rano i wieczorem do noclegowni i to jest cały problem w tej całej zabawie. Developer może więcej stracić niż zyskać gdyby noclegownia została na Bezlackiej.
A od kiedy to prezydent jest od podejmowania decyzji? Myślałem, że to zadanie Rady Miasta, ale chyba się myliłem. Dobrze, że już tylko 198 dni do końca kadencji.
Układów w piotrkowskiej radzie miasta nie zmienisz dokąd będą w niej zasiadali radni prawicy razem. Chojniak jest przewodniczącym tego stowarzyszenia a sternikiem M.Błaszczyński mimo że nie jest już radnym. W czerwcu NSA ogłosi wyrok w sprawie M.B. i wtedy zobaczymy. Kolesie się wspierają nawzajem i ten od "gumek" i ta od "ryb"
Prezydent Chojniak wyjątkowo upodobał sobie osiedle Wronia . Jestem pewny ,że mieszkańcy tego osiedla ufundują mu pomnik . Ciekawe co będzie napisane na tym pomniku ?
Może coś w rodzaju: tu leży były prezydent, wróg osiedla Wronia? ;)
Pomysł jest dobry -Marian wraz z "Prawicą Razem " w rocznice klęski wyborczej będzie miał gdzie składać wieńce , a były sekretarz ( nie pierwszy ) Munik zaśpiewa "Podmoskowskije wieciera"
Robią co chcą - Na układy nie ma rady!No chyba że koniec kadencji i mądrość Piotrkowian!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!