metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)08.10.2017 15:29

Czy bedzie sw Antoni piotrkowski?

810

his. ~his. (Gość)08.10.2017 15:58

Nie może nie być. Przecież jego patron stoi wysoko w zarządzie niebiańskim. Posiada tytuł świętego. Fakt , nie wiem za co odpowiada ,ale jest ważny...

64

gość ~gość (Gość)08.10.2017 17:45

Klechom przewraca się we łbach,czego to stonki nie wymyślą!

109

gość ~gość (Gość)09.10.2017 09:02

Oj ludziska to jest wychodzenie na przeciw waszej nieustannej potrzebie zabawy i głupawki żebyście nie obchodzili tego durnowatego obcego naszej kulturze hellowin taka alternatywa ot co.

122

marylka ~marylka (Gość)09.10.2017 19:37

Zdecydujcie komu oddajecie cześć i chwałę: Bogu czy Jego karykaturom? Stwórcy czy stworzeniu?

43

Katarzyna 42 ~Katarzyna 42 (Gość)09.10.2017 21:08

"Niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani guślarz, ani czarodziej,
Ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani WZYWAJĄCY ZMARŁYCH;
Gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni, i z powodu tych obrzydliwości Pan, Bóg twój, wypędza ich przed tobą." 5 księga Mojżeszowa.

42

Nie jestem Świadkiem Jehowy!!!!!!!!!! ~Nie jestem Świadkiem Jehowy!!!!!!!!!! (Gość)10.10.2017 13:39

Katolicy nie znają Pisma, które dał nam Bóg,abyśmy Jego słuchali i badali jak się rzeczy mają tzn, do wykrywania błędów. Jak można być tak pustym i opierać swoją wiarę na tym, co ktoś robi, a samemu nie sprawdzić tego w Jego Słowie? Katoliku obudź się i przestań tańczyć wokół złotych cielców. Nie bierz udziału w korowodach żywych trupów! Myśl. Czy Chrystus znajdzie wiarę na ziemi, gdy wróci?

32

Wierny Bogu ~Wierny Bogu (Gość)10.10.2017 13:46

Klecho nawróć się bo prowadzisz na zatracenie siebie i innych. BOŻE patrzysz jak CIĘ obrażają. To nie jest TWÓJ KOŚCIÓŁ?

21

pytanie ~pytanie (Gość)10.10.2017 14:33

czy mogę przebrać się za świętego jana pawła ii ?

52

piotrkowianka z Targowej ~piotrkowianka z Targowej (Gość)31.10.2017 16:35

Ja się przebiere za Kryśke Pawłowicz i bede pluła jadem !

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat