Władze cmentarza scedowały obowiązek dbania i pilnowania terenu na zmarłych.Każdy zmarły ,osobiście musi pilnować swoich lampek i wiązanek .
Tak to wygląda:(((
Nie rozumiem ..gdzie się podziały pozostałe komentarze???Kriss wiesz coś o tym???
Wodnik to jest tzn. strefa mroku.
Rozumiem,że niektóre komentarze były niewygodne,w szczególności te dotyczące opiekuna,wlaściciela,gospodarz piotrkowskiego cmentarza,czyli kościół..a dosłownie archidiecezje łódzką.To jednak nie jest powód,aby zaczynać debate od poczatku....Ja jednak powtórze w małym skrócie,bo uwarzam że to ważne."""ARCHIDIECEZJA ŁÓDZKA PRZEZ JAKIŚ CZAS WYNAJMOWAŁA OCHRONE,KTÓRA PATROLOWALA PIOTRKOWSKI CMENTARZ,OCHRONA TA URZEDOWAŁA PRZEZ JAKIEŚ DWA LATA.Z TEGO CO WIEM PRZYNOSIŁO TO REZULTATY I ODSTRASZAŁO POTENCJALNYCH ZŁODZIEJI.ZREZYGNOWANO JEDNAK Z TEJ FORMY I NIE ZASTĄPIONO JA ŻADNA INNA!NO I ZACZEŁO SIĘ OD POCZATKU!HIENY WYCZUŁY PISMO NOSEM I ZACZEŁY ŻEROWAĆ!WYSTARCZY POLICZYĆ PIENIĄŻKI JAKIE BIERZE KOŚCIÓŁ Z KIESZENI BOGATYCH I BIEDNYCH MIESZKAŃCÓW PIOTRKOWA...2000TYŚ ZŁOTYCH ZA KWATERE I PO DWUDZIESTU LATACH ZNÓW 2000TYŚ ZŁOTYCH!!!!POMNOŻYĆ TO PRZEZ TYSIĄCE GROBÓW I DODAĆ PIENIĄDZE ZA POGRZEBY,CHYBA KAŻDY MA W DOMU KALKULATOR.PO CMENTARZU POWINIEN CHODZIĆ BATALION OCHRONIARZY,NIE MÓWIĄC O MONITORINGU,KTORY BY BYŁ WSPANIAŁYM ROZWIĄZANIEM.WYSTARCZYŁO BY ,GDYBY MONITOROWANO GRANICE MUROW CMENTARNYCH.ZOSTAWIAM PAŃSTWU DO OCENY MOJ KOMENTARZ I WSKAZUJE ODPOWIEDZIALNEGO ZA TAKI STAN ŻECZY.NINIEJSZYM OŚWIADCZAM ,ŻE NIE JEST TO NAPAŚĆ NA KOŚCIOŁ JAK NIEKTÓRZY MI PRZYBIJALI.PROSZE ROWNIEŻ MODERATORA O NIE USUWANIE KOMENTARZA.Z POWAŻANIEM WODNIK.
Kurcze historia się powtarza,komentowalem podobny wpis wcześniej.Jak już ktoś napisal,jakby byli głodni to by okradali markety,a nie cmentarze.TO SĄ ZWYKŁE HIENY CMENTARNE,ZMARLI NIE MOGĄ SIE OBRONIĆ...
rozumiem ze pochwalasz to co robia tak?? hm czyli jak nie stac mnie na lepsze auto to pojde ukrasc sasiadowi mercedesa i bedzie cacy bo nie potrafie sie zmotywowac np do poszukania lepiej płatbnej pracy??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!