Wesołych Świąt dla wszystkich nawet dla tych co nawołują do nienawiści i przestępstwa (proszę poczytać sobie art.255kk)
Boże jak widzę te kobiet to serce mam rozbite tak nie nawidze podłych ludzi szuje
Chorzy ludzie myślą tylko o jednym jak zdobyć władze. Wszystko w tym mieście niszczą. Chodniki granitowe zalewają zniczami pod sądem, na choince wieszają żałosne bombki, w pracy nie potrafią się zachować w stosunku do pracowników a na mieście myślą, że są kimś. Czy ja mogę również zawiesić bombkę na tej choince? Myślę, że w ciągu 10 minut pojawiłaby się straż miejska i mnie spisała.
Chcę usłyszeć wasz kwik po nowym roku jak wszystko,powtarzam WSZYSTKO pójdzie do góry!!! mnie bedzie stać,a was zapraszam do śmietników....CIEMNOTO!!!!!!
Jeszcze dziś wyje... te psełdo bąbki i powieszę ładniejsze. Udajcie się ludzie do jakiegoś specjalisty.
Nie rozumiem,dlaczego jedną z tych dam piastuje stanowisko pedagoga w sp16.Nic nie robi tylko w godzinach pracy wstawia na fb hasła pałające nienawiścią do księży i rządu. Mąciwoda nie może mieć tak odpowiedzialnego stanowiska w szkole.Nie życzę sobie ponieważ moje dziecko tam uczęszcza do szkoły!
Ludzie tak dużo mówią o tym, po co właściwie obchodzimy święta... Niestety, jak co roku, niektórzy kompletnie zapominają o pięknych słówkach i dają się wkręcić w politykę. Głupota, wstyd i śmiech na sali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!