Ludzie tak dużo mówią o tym, po co właściwie obchodzimy święta... Niestety, jak co roku, niektórzy kompletnie zapominają o pięknych słówkach i dają się wkręcić w politykę. Głupota, wstyd i śmiech na sali.
Nie rozumiem,dlaczego jedną z tych dam piastuje stanowisko pedagoga w sp16.Nic nie robi tylko w godzinach pracy wstawia na fb hasła pałające nienawiścią do księży i rządu. Mąciwoda nie może mieć tak odpowiedzialnego stanowiska w szkole.Nie życzę sobie ponieważ moje dziecko tam uczęszcza do szkoły!
Jeszcze dziś wyje... te psełdo bąbki i powieszę ładniejsze. Udajcie się ludzie do jakiegoś specjalisty.
Chcę usłyszeć wasz kwik po nowym roku jak wszystko,powtarzam WSZYSTKO pójdzie do góry!!! mnie bedzie stać,a was zapraszam do śmietników....CIEMNOTO!!!!!!
Chorzy ludzie myślą tylko o jednym jak zdobyć władze. Wszystko w tym mieście niszczą. Chodniki granitowe zalewają zniczami pod sądem, na choince wieszają żałosne bombki, w pracy nie potrafią się zachować w stosunku do pracowników a na mieście myślą, że są kimś. Czy ja mogę również zawiesić bombkę na tej choince? Myślę, że w ciągu 10 minut pojawiłaby się straż miejska i mnie spisała.
Boże jak widzę te kobiet to serce mam rozbite tak nie nawidze podłych ludzi szuje
Wesołych Świąt dla wszystkich nawet dla tych co nawołują do nienawiści i przestępstwa (proszę poczytać sobie art.255kk)
a ja powieszę bombki z napisami STOP Chojniakowi , Błaszczyńskiemu i Rżankowi za podwyżki wody i ścieków za podwyżki podatków!!! a kadencja jeszcze się dobrzenie zaczeła!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!