To było przed 8:00 ,a golf jechał w kierunku Aresto czyli przeciwnym do Al.Armii Krajowej.Na załączonych zdjęciach widać uszkodzona prawa strona gola i lewa strona skody.Już teraz wszyscy wiedzą jak to było bo inaczej zaprzeczało by to stanu faktycznego uszkodzonych pojazdów.
Uuuu, to upojna nic była, bo z rańca by się tak nie nasączyła.
Nie bronię tej kobiety ale ja nawet jak jadę trzeźwa to mam problem na tym właśnie skrzyżowaniu bo jest tam duży kąt skrętu i prawie zawsze ocieram kolem o krawężnik
Małe sprostowanie dokładnie 7:54 dzwoniłem na 112 ,że ma miejsce owa kolizja po drugie nic nie jest napisane o kierowcy ,który wyleciał z auta i zabrał kluczyki w celu uniemożliwienia dalszej jazdy.Wszystko jest na monitoringu można sprawdzić.Po trzecie ten kierowca wziął to dziecko do swojego auta.Bo przypomnę ,że było około 3 stopni.To tyle.
Do gościa "po prawo": najpierw należałoby dokładnie przeczytać informację, a później odpowiednio interpretować i komentować, jeśli jest taka możliwość i koniecznie chce się publicznie wypowiedzieć. Ta moja dygresja dotyczy wszystkich wiadomości wszędzie publikowanych i dobrze zrobi chętnym wskakującym w buty zawodowych komentatorów.
W takim przypadku dożywotnie zabranie uprawnień do kierowania wszelkimi pojazdami. Nie mam litości dla takich ludzi.
I takie informacje szanuję a nie jakieś wybory czy inaugurację poetyckie w mediatece
A ten drugi kierowca powinien zastosować się do zasady ograniczonego zaufania i sprawdzić czy nic nie jedzie. Wtedy nie doszło by do wypadku. Jak pieszy wejdzie na pasy lub rowerzysta przejeżdża po wyznaczonej do tego ścieżce rowerowej mając pierwszeństwo to wtedy jest napisane że wtargnął. W tym przypadku też można powiedzieć że wtargnął
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!