Na przeciwko Piotrcovii stanął wielokrotny MP, w szaragach którego grają praktycznie same reprezentantki Polski (wspomagane bardzo dobrymi zawodniczkami z zagranicy: Besen, Niesciaruk czy Moldrup...) Niestety Piotrcovia ten mecz przegrała, ale z pewnością był to wartościowy mecz dla naszej młodej drużyny. Były takie momenty w tym spotkaniu, że na rozegraniu grały Senderkiewicz, Cygan i Małecka - proszę zwrócić uwagę na średnią wieku tych zawodniczek; do tego na skrzydle grała Gajewska (rocznik 99). Proszę tu nie wieszać psów na naszym zespole i pozwolić im się w spokoju rozwijać, a sukcesy przyjdą - w co szczerze wierzę!
Patrycja życzę zdrowia; a całemu zespołowi powodzenia w kolejnych spotkaniach!
PS - ktoś tu twierdził, że Koszalin jest w kryzysie i umniejszał wartość naszego zwycięstwa... A proszę tenże Koszalin wygrał na wyjeździe z dobrym zespołem z Kobierzyc.
Zabrać się za trenowanie a nie lansowanie. Brak wyników = brak kasy.
Chodźcie, chodźcie piotrkowianie
Ja wam powiem co się stanie.
Fala hejtu się wyleje,
Na epiotrkow już szaleje,
Nie umiecie wciąż przegrywać,
ale ciągle naigrywać.
To co widziałem na żywo w internecie to szok! Wynik ukazuje całą prawdę o poziomie Piotrcovii.
Na poziomie zagrały :Senderkiewicz,Opet i Sarnecka,reszta to pomyłka na czele z Cygan.
Postępu nie widać.
35-19 wszystko gra przecież to sezon przejściowy, przynajmniej tak nas uświadamiano na konferencji prasowej przed rozpoczęciem sezonu 2018/2019.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!