Pan Jacek jak zwykle chciał iść z każdym, kto da trochę "słodyczy". I sprawa się rypła.
Brawo mieszkańcy wsi w gminie Sulejów! Tak powinno być wszędzie: przyspawanych do stołków odspawać i wysłać tam skąd przybyli. No i podziękować im za włożony wysiłek w karierze burmistrzowskiej, który przyczynił się do utraty elektoratu.
Ja osobiście uważam że ten pan cubala powinien dać sobie spokój co on może wnieść nowego ? Dla mnie to popierdek Jędrzejczyka i pewno po jednym fachu czas na świeżą krew nie bylejakość ps głosy z dps nie pomogły ?
A pisałem tu ciągle ten tekst. ,,Tak czy owak za te gigantyczne podwyżki wynagrodzenia i diet jakie sobie zrobili wzajemnie burmistrz i radni o prawie 100 % to wszyscy do wymiany w kwietniu i tego się trzymajmy jako wyborcy tak po prostu dla zasady walki z arogancją władzy. Wymiana ich będzie przestrogą dla następnych. Postawmy na nowych ludzi." Chyba mnie posłuchali. Brawo mieszkańcy.
Ale czemu zaraz niby niespodzianka? Przecież nie stało się nic nie spodziewanego. Niespodziewana to była Hiszpańska inkwizycja, ale nie zmiana burmistrza w Sulejowie.
Czas wyciągnąć wędkę z szafy, bo Dorotka znów będzie promować gminę za pomocą wyblakłych gwiazd moczących kije :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!