Z obcymi chcacymi moich danych przez tel. nie rozmawiam. Nikogo też z powodu wirusa nie przyjmuję. A internet działa jak działa...czyżby znowu wyciągnięcie na następne ,,+" ?
No to do mnie musi przyjść rachmistrz, bo komputera nie posiadam, a telefon tylko do rozmów. Z nieznanymi zaś nie rozmawiam. Szkoda, że mnie nie zastanie w domu.
no to sądy będą miały sporo roboty. zadnej prawdy o sobie nie powiem, a jak coś zawsze wszystko jednego dnia mogło się zmienić, straciłem prace, straciłem kobite, akurat dostałem dyplom i zmieniłem wykształcenie oraz zmieniłem wyznanie, a przed wczoraj miałem urodziny itp, itd.
Narodowy spis pisowski !
Niech się nie interesują jak żyję,co mam i gdzie pracuję!
Skąd będzie wiadomo kto wypełnił a kto nie skoro spis jest anonimowy?????
Co kogo moje wyznanie? Po co komu mój stan cywilny i ile pracuje itd. Jeszcze niech zaczną pytać z kim śpię w łóżku i w ile osób.
Co kogo obchodzi moja WOLNOŚĆ religijna, bo taką mam zagwarantowaną przez Konstytucję, co kogo obchodzi mój stan cywilny jaki wybrałem w życiu i z kim jem śniadanie w ilu "kurnych izbach". Ile mam lat to wszędzie macie, tak jak wykształcenie oraz czy pracuję to ZUS wszystko wie, na co choruję to w szpiegowskim NFZ, wystarczy nacisnąć klawisz w waszych urzędach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!