W naprawde cywilizowanym swiecie to że są niepełnosprawni nie pozwalało by im parkować za darmo bo ja nie wiem co ma niepełnosprawność do parkowania. Przecież pod przychodniami są parkingi darmowe pod aptekami zazwyczaj też więc nie wiem czemu mają stawać za darmo pod sklepami itp. są w czymś lepsi. Są niepełnosprawnie fakt i współczuje im i uważam że trzeba im pomagać ale sadze że ci co są naprawdę niepełnosprawni woleli by dostać większa rentę lub jakieś wsparcie a nie darmowe parkowanie które kosztuje 3zł/h
uważam że to jest poprostu chamstwo. Z jakiej racji mają nie płacić, skoro jeżdżą to tankują - tam też mają darmo? Bez przesady. Osobiście pod blokiem mam 4 miejsca dla niepełnosprawnych sąsiadów którzy zupełnie rześko zdążają do na wprost klatki zaparkowanych aut. Bezczelność. Co za kraj, same ulgi, usprawnienia itp - jak ma być dobrze
Rozumiem już o co w tych wypowiedziach chodzi. Po prostu odezwał się materializm polaków. Inwalidztwo jest drugoplanowe, to jest zazdrość o te niezapłacone 3 złote i te fury. Współczuję Wam serdecznie.
Ooo,pacan ma kochanka! To Ty jesteś ten kochający inaczej! Teraz nareszcie wiem dlaczego na awatarze pupkę tak ładnie wystawiasz.A fe,Ty niedobry.
Pewnych zachowań nabytych podczas wykonywania obowiązków służbowych nie pozbędziemy się nigdy, niestety.
W piotrkowie umieja tylko doic ludzi na kazdym kroku. K miasto ale spokojnie to wszystko po do zeby zylo sie niektorym lepiej
Pajac epiotrkowski się odezwał jak miło :))) a juz myślałem że Cię szlag trafił :))) W miescie mówia że jesteś chojniakowym pucybutem :))) prawda to?
Zmiany weszły 25.04.2013r. i do chwili obecnej nie poznał się z nimi? Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!