Miejsce parkingowe, to nie miejsce garażowe ............ i mentalność niepełnosprawnych - nam się należy, bo my to ....
Zamiast nikomu niepotrzebnej mediateki (czytaj: chojniateki), trzeba było wybudować parking wielopoziomowy.
Niepełnosprawnym można zostać z dnia na dzień. Jestem tym przykładem. Może ktoś kto pisze o tym że niepełnosprawny jeździ samochodem za kilkanaście tysięcy zamieni się ze mną. Ja oddam chętnie samochód a ten ktoś niech weźmie sobie moją chorobę.
Jak to jest?? facet jest lekarzem w Piotrkowie,jego żona laborantka ,też przy szpitalu,auto za 120 tys. a za szybą niebieska karta niepełnosprawnych!!! to jest OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!
Piotrów Trybunalski jako jedyna mieścina w kraju jest tak zachłanna, pazerna więc postanowiła również zarabiać na tych co i tak skrzywdził los. Najbardziej bulwersuje fakt, że to jedyne chyba miasto w Polsce ma takie zasady
Dziwne to trochę , ja nie za bardzo rozumiem dlaczego niepełnosprawni mieliby być pozbawieni możliwości zapłaty za parkowanie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!