Dziwne to trochę , ja nie za bardzo rozumiem dlaczego niepełnosprawni mieliby być pozbawieni możliwości zapłaty za parkowanie ?
Piotrów Trybunalski jako jedyna mieścina w kraju jest tak zachłanna, pazerna więc postanowiła również zarabiać na tych co i tak skrzywdził los. Najbardziej bulwersuje fakt, że to jedyne chyba miasto w Polsce ma takie zasady
Jak to jest?? facet jest lekarzem w Piotrkowie,jego żona laborantka ,też przy szpitalu,auto za 120 tys. a za szybą niebieska karta niepełnosprawnych!!! to jest OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!
Niepełnosprawnym można zostać z dnia na dzień. Jestem tym przykładem. Może ktoś kto pisze o tym że niepełnosprawny jeździ samochodem za kilkanaście tysięcy zamieni się ze mną. Ja oddam chętnie samochód a ten ktoś niech weźmie sobie moją chorobę.
Zamiast nikomu niepotrzebnej mediateki (czytaj: chojniateki), trzeba było wybudować parking wielopoziomowy.
Miejsce parkingowe, to nie miejsce garażowe ............ i mentalność niepełnosprawnych - nam się należy, bo my to ....
Jak patrzę jakimi autami niepełnosprawni się poruszają to zastanawiam się czy naprawdę tacy są biedni jak nie którzy narzekają
wyrobili karty starsze babki i ciotki i dali wnuczkom i kuzynom a SM tego nie kontroluje bo to zbyt trudne dla ich intelektu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!