chetnych do funkcji wójta czy burmistrza jest wielu, ale naprawdę dobrych i sprawdzonych w działaniu nie dających soba manipulowac - niewielu . Gratulacje Panie Romanie Drozdek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ktoś, kto to napisał chyba jest blisko idiotyzmu - idiota?
Gratuluję panie Romanie....tyle jadu ile wylano na Pana w tej kampanii...a tu Pan wygrał...jeszcze raz moje szczere gratulacje...oby tak dalej a nawet lepiej...proszę tylko troszkę zmniejszyć zadłużenie Gminy... a nie będe miał do Pana żadnych pretensji...
Teraz trzeba odliczać dni, jak Wola zostanie zaorana, ja na miejscu Pana Romana wstydziłabym się przyznać, że jestem Wójtem. Wójt, który poza niepotrzebnymi domami ludowymi nic nie robi to co to za wójt :(
Brawo to dopiero będziemy bili, jak podniesie Sulejów z kolan... na razie to Wojciech dostał ogromny kredyt zaufania, a czy zdoła go spłacić przez 4 lata - zobaczymy... Ciekawe co zrobi z wysypiskiem niebezpiecznych odpadów skoro NSA uznało decyzję starostwa za wydaną zgodnie z prawem...
Teraz Pan Roman Drozdek może startować w konkursie na najgorszego Wójta. Wygrana gwarantowana w 100%
to powiedz co Drozdek ma robić? Źle masz we Woli? Na każdym rogu sklep, szkoła na miejsc i kościół i jeszcze Ci źle? Ahaa chyba że mam rozmieć, że wszystkie wsie na około to się nie liczą, ważna w gminie to tylko jest Wola? Niedługo może za złe wójtowi zarzucisz że pod domem nie masz basenu z krytą pływalnią, centrum mody i alei gwiazd cooo ?
A mogę wiedzieć co pan Sławomir O. zrobił dla waszej gminy będąc radnym powiatu przez 4 lata? Bo bardzo jestem ciekawa skąd ma tyle poparcia ....
Proszę zobaczyć jak wygląda chodnik do szkoł! Nie ma ograniczników prędkości, tzn jeden jest wyjeżdżony tak, że nawet nie trzeba przy nim zwalniać, jedne pasy, które ledwo co widać, jak dzieci mają bezpiecznie dotrzeć do szkoły??? We Woli jest bardzo duzo dzieci i nawet jednego placu zabaw nie ma, gdzie te dzieci mają się bawić???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!