metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ormo ~ormo (Gość)05.05.2015 06:26

przy karzdei drodze do lasu postawic kapusja i bedzie ok

35

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)05.05.2015 08:24

A w czym ma przeszkadzać?.Ustawa to kolejny podatek ściagany haracz i nie ważny czy masz smieci czy nie masz to masz placic .Powinno byc odtego co wystawie do wywozu bo dlaczego mam płacic za smieci których nie mam

91

syf leśny ~syf leśny (Gość)05.05.2015 09:21

Bo ustawa śmieciowa dla domków jednorodzinnych jest do d.... BO płacą za śmieci wystawione tylko zamiast naliczyć im średnią podwyższoną bo tak to część do wystawienia a resztę żeby za nie nie płacić do lasu.

210

Gośśść ~Gośśść (Gość)05.05.2015 12:20

Tragedia !! Co za brudasy ! Ciekawe jak mają na chacie ! :/ bleee

40

Rozprza rządzi ~Rozprza rządzi (Gość)05.05.2015 12:43

EP nie dość, że nie potrafią samochodami jeździć to jeszcze śmiecą po lasach. Szczyt żenady

52

Rozprza rządzi ~Rozprza rządzi (Gość)05.05.2015 14:07

ja tez jestem burakiem

10

małolata ~małolata (Gość)05.05.2015 15:51

Gość21 a kto nie ma śmieci? Każdy ma śmieci, ze wszystkiego są śmieci. Chyba że TY nie masz ? To oże nie żyjesz? ;/

10

wyborca ~wyborca (Gość)05.05.2015 19:55

Ciekawy tytuł.
Zgodnie z "USTAWĄ ŚMIECIOWĄ", gminy stały się właścicielami odpadów komunalnych wytwarzanych na swoim terenie. Więc także tych porzucanych w rowach, na terenach zielonych przystankach i wszystkich innych miejscach. Ustawa miała w zamyśle uporanie się właśnie z tymi - bezpańskimi śmieciami. Teraz dokładnie wiadomo kto jest odpowiedzialny za ich usuwanie. Zanieczyszczanie środowiska jest oczywiście naganne. W niektórych przypadkach debilne. Na to są jednak sposoby. Pytanie jak nazwać bezczynność włodarzy gmin w tej materii. Kto od nich wyegzekwuje prawo? Dlaczego ten syf nie znika z naszych podatniczych oczu?

30

małolata ~małolata (Gość)05.05.2015 08:08

Aby się wypowiedzieć może najpierw nauczyć się języka polskiego! Pewnie dla kogoś takiego jak "ORMO", który może być jednym z takich co wyrzucają śmieci do lasu to nie przeszkadza. Ale po to są kosze na śmieci, żeby one tam trafiały! Ormo żal mi Ciebie ;/

51

j77 ~j77 (Gość)05.05.2015 08:32

Tak to EP dba o porządek, mieszczuchy zostawiaja wszedzie syf po sobie. Wystarczy spojrzeć nad jakims zalewem jak to państwo z miasta sie zachowuje. S@#$ą śmieciami gdzie popadnie i zapominają o sprzątniu.

95

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat