To ja spytam , gdzie jest znak informujący o drodze podporzadkowanej ,mam na mysli odcinek przy Aleji Concordii brak znaku informujacego o podporzadkowanej ulicy Modrzewskiego,jak dla mnie brak tego znaku może doprowadzić kiedyś do wypadku,gdyż kierowca jadąc Aleja Concordii w kierunku Twardoslawickiej nie jest informowany o podporzadkowanej drodze , a zarazem nie może się spodziewać wyjazdu z tej drogi jakiegoś pojazdu.Pozdrawiam
Nie szukaj pan problemow tam,gdzie ich nie ma.Problemem jest zawrocic z POW przy pkp Rossmann,bo na 2 razy trzeba to robic!
Obecna Komisja Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego P.T. jest bo jest. Brak w niej prawdziwego lidera. Bo po co się wychylać.
Był bardzo dobry okres czasu (może najlepszy), gdy liderem Komisji była Książka i to było to. Nie było cykorii ani wazeliny - liczyły się tylko przepisy K.D. bo tak powinno być ...........
Tu akurat nie ma żadnego problemu z oznakowaniem skrzyżowanie jest proste i czytelne
Skoro na prostym skrzyżowaniu na problemy , to trzeba się zastanowić powinien być uczestnikiem ruchu drogowego.
Rozumiem, że oznakowanie organizacji ruchu ukradli złomiarze a kierowcy zastanawiają się czy to tu, czy trochę wyżej. Oznakowanie powinno być jednoznaczne, że to właśnie to tu ........ a nie "wyży, niży, o to tu" ...........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!