metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mom ~mom (Gość)24.09.2018 05:40

Cytuję:
Napotykamy w tym miejscu przejazd, który służy tylko i wyłącznie do zawracania. .......... Gdy przejedziemy tym pasem nieco dalej, wtedy możemy skręcić w ul. Dmowskiego czy Górną

Rozumiem, że oznakowanie organizacji ruchu ukradli złomiarze a kierowcy zastanawiają się czy to tu, czy trochę wyżej. Oznakowanie powinno być jednoznaczne, że to właśnie to tu ........ a nie "wyży, niży, o to tu" ...........

100

gościu ~gościu (Gość)24.09.2018 07:38

Skoro na prostym skrzyżowaniu na problemy , to trzeba się zastanowić powinien być uczestnikiem ruchu drogowego.

25

Witek ~Witek (Gość)24.09.2018 09:20

Tu akurat nie ma żadnego problemu z oznakowaniem skrzyżowanie jest proste i czytelne

26

ZXZXZX ~ZXZXZX (Gość)24.09.2018 10:08

Obecna Komisja Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego P.T. jest bo jest. Brak w niej prawdziwego lidera. Bo po co się wychylać.
Był bardzo dobry okres czasu (może najlepszy), gdy liderem Komisji była Książka i to było to. Nie było cykorii ani wazeliny - liczyły się tylko przepisy K.D. bo tak powinno być ...........

70

Mieszkankapt ~Mieszkankapt (Gość)24.09.2018 07:58

Nie szukaj pan problemow tam,gdzie ich nie ma.Problemem jest zawrocic z POW przy pkp Rossmann,bo na 2 razy trzeba to robic!

80

gość gośćranga24.09.2018 04:33

To ja spytam , gdzie jest znak informujący o drodze podporzadkowanej ,mam na mysli odcinek przy Aleji Concordii brak znaku informujacego o podporzadkowanej ulicy Modrzewskiego,jak dla mnie brak tego znaku może doprowadzić kiedyś do wypadku,gdyż kierowca jadąc Aleja Concordii w kierunku Twardoslawickiej nie jest informowany o podporzadkowanej drodze , a zarazem nie może się spodziewać wyjazdu z tej drogi jakiegoś pojazdu.Pozdrawiam

60

gość ~gość (Gość)24.09.2018 14:22

Kto dał tej osobie prawojazdy kalafiory

24

gość ~gość (Gość)24.09.2018 19:35

Pare metrów za blisko tablica stoi.Czy fachowiec od oznakowania ma choćby karte rowerową, bo wątpie.Policja jeździ i nie widzi błędów choćby na Dworskiej ,Jerozolimskiej

60

dd ~dd (Gość)24.09.2018 19:47

6,7 mln? bardzo biednie jak na budowę ronda. Ale to przecież tylko PT.

40

deimien deimienranga24.09.2018 20:57

Dodałem komentarz jako gość i spytam ,czy te dete pa-y które piszą negatywne komentarze maja pojecie o jezdzie , ja nie napisałem ,że sprawia mi to problem tylko oceniłem oznakowanie, nie bede polemizował ani wdawał się w dyskusje z osobami ktore nie mają pojecia o jezdzie , odbierze prawo jazdy kat B i jest znawca człowieku robie 200000 tyś kilometrów rocznie ,spytam , co Ty mozesz mi narzucać oceniłem oznakowanie a nie mój problem,skoro masz pusty łeb a taki masz to zawdzięcz to sobie , z pustaka nic nie zrobisz

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat