Sami urządzają prowokację a później oskarżają innych o ataki a szew policji niech zacznie od siebie bo na bakier z prawem był i powinien siedzieć a nie zajmować takie stanowisko zresztą który ma w rządzie czyste ręce i jest uczciwy
nie popieram agresywnych zachowań ,jednak uważam że coś jest nie tak ,zero leczenia AMANTADYNA mimo badania i stosowania przez wielu lekarzy jest dalej/sekowana/ tylko szczepienia i to nawet dzieci ,w czasie jak niemcy szwajcarzy i sporo innych państw dzieci nie szczepi ,co jest takiego w tych szczepionkach ,że TAK BARDZO są wciskane ? wolny wybór kto chce ,a kto nie jego wybór ,czas pokaże kto miał racje ?
Podstawieni płatni prowokatorzy to nic nowego w polityce. Metoda stara jak świat służąca do manipulacji całymi społeczeństwami i sprawdzająca się w każdym systemie, a także służąca do wywoływania wojen. Postawię pytanie czy covid to choroba wirusowa czy już religia państwowa z przymusowymi zachowaniami dla wiernych ?
Bezczelna ustawka pod zaostrzenie prawa. Ja nie chce sie szczepic "przeciw covid" (na POWAŻNE choroby się szczepiłem). Ale nie mam zamiaru nikogo w zwiazku z tym atakować. Punkt szczepień to ostatnie miejsce do którego bym się udał...Nie chcących się szczepić jest ok 15mln Polaków więc jest to bardzo silna grupa. Ciężko będzie ją do czegoś zmusić.
Nie jestem antyszczepionkowcem,ale strasznie boję się tego szczepienia. 7 lat temu byłem szczepiony na grypę i byłem jedną nogą na tamtym świecie. Powikłania po chorobie ciągnęły się za mną jeszcze przez dobre pół roku. Co mam zrobić? Po prostu się boję
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!